Tinejdžeri vukajlije

1. Matrikse, ne znam šta je u pitanju ali bi stvarno trebao da poradiš na tome da te ne nerviraju neke gluposti. Ako imaš neke probleme bar se oko gluposti ne nerviraj. Previše si mlad da bi te nervoza sad sjebala.

Ceno, mužu moj voljeni. Mwa ♥

2. Mwa Milice.Vidim vrijedni ste.Oživljavate.

3. Pokušavamo. Dobro nam ide za sad.
    Kad već pomenu Oi!, bio je jedan takav grafit ođe, nisam ga odavno viđela. Valjda su ga prefarbali ili tako nešto.

4. Ja sam igralište blizu svoje kuće išarao uzduž i porijeko.Tu me znaju pa smijem.Jebiga pička sam pa ne smijem da idem uokolo i šaram sa sprejom.

5. Matrikse, ne znam šta je u pitanju ali bi stvarno trebao da poradiš na tome da te ne nerviraju neke gluposti. Ako imaš neke probleme bar se oko gluposti ne nerviraj.

Aj da su gluposti, bilo bi lakše, ali nije, stalne svađe, previše učenja i tako to....

6. Ja sam igralište blizu svoje kuće išarao uzduž i porijeko.Tu me znaju pa smijem.Jebiga pička sam pa ne smijem da idem uokolo i šaram sa sprejom.

Ja bih voljela da umijem radit' grafite. Al' ne bih đe imala pisat' svejedno. Al' ovaj Oi! je baš bio star. Baš sam bila mala kad sam ga gledala. Ništa posebno, jednostavno napisano a tako je značajno djelovao. A kad smo kod toga, jedan lik htio mojoj dugarici da napiše "Majo, volim te" i policija ga uhvati na L, tako da stoji "Majo, vo".

Aj da su gluposti, bilo bi lakše, ali nije, stalne svađe, previše učenja i tako to....

Trudi se da izbjegneš svađe a učenje ne treba da ti bude problem. Ti si još u osnovnoj, šta ćeš raditi posle? Da sam se ja tada nervirala dosad bih bila ispod zemlje.

7. Trudi se da izbjegneš svađe a učenje ne treba da tu bude problem. Ti si još u osnovnoj, šta ćeš raditi posle? Da sam se ja tada nervirala dosad bih bila ispod zemlje.

Misliš da volim da se svađam ili da to namerno radim? Izbegavam koliko mogu ali ne uspeva to previše, upisujem ekonomsku.

8. Pa je l' teška kod vas ekonomska?
    Ko ti uopšte priča o svađama, ja ću da osijedim od njih. -.-

9. Svaku svađu je moguće izbjeći.

10. Svaku svađu je moguće izbjeći.

Skoro, sa ukućanima je teško možeš izbeći.

11. Sve je moguće vjeruj mi.

12. Jednostavno napustiš prostoriju i iskuliraš ih. Ako te to već toliko uništava onda moraš da izbjegavaš sve to.

13. Pokušao sam, posle tog pokušaja, 5 dana nisam mogao za komp zato što su bili besni zbog toga.

14. Ja sam jednom pobegao od kuce, nasli su me posle 4 sata, policija i to, i od tad nema svadje!

15. Što si bežao? Ogromni problemi ili si hteo da inatiš roditeljima?...

16. Pokoj nam duši.

Što?

17. Bezao sam jer su mi mnogo kenjali, i onda napravim tako veliko sranje i onda su ucutali, i boje se... Jebem li ga, sad je sve uredu, vec 6 meseci bez svadje :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.