Tinejdžeri vukajlije

1. Sa obzirom kakvih ima, mi smo najbolji. :)

2. Ja sam ipak pobedio, radikalnim potezima resavam probleme. http://www.youtube.com/watch?v=eQs8B9gv994

3. Jou!
    Jos sam medj svabama(primeticete mozda da nemam kvacice na slovima), ali dodjoh jer me zanima koji se vukajlijas na fejsu zove cure madafaka.Znam da je nas,ali ne znam koji je.

4. Čvarak. Nije te mogao naći, ja mu sinoć dala linak do tvog profila. :)
    Jeb'le te Švabe, 'oću i ja tamo. :/

5. Bolje nemoj, ja moram čak da učim njihov jezik, nemački jezik je čisto zlo za učenje.

6. Ja bih da učim njemački. Planirala sam to da studiram ali odustah. Učim pomalo sama.

7. Ne valja ti to, aj videću da ti iskucam definicije i neke papire i tako to da ti pomognem jer zaista ovo ne možeš naučiti sama.

8. Pa imam ja sve to. :) Imam neke knjige, sveske, pomalo s neta... Nisam odavno al' sam jedno vrijeme baš bila navalila na učenje. :D

9. Pa aj da vidim koliko ti to pomaže što imaš. Kako se čita sch, tsch, ei, ai, ß, u i a sa dve tačke?

10. Sch kao š, tsch zaboravila, ei kao aj, ai ne znam, ß valjda kao s, ü kao i, a za i s tačkama ne znam. I? Znam li išta? :D
    Ma nisam ovo ni učila, bila sam počela prvo od pozdrava, tako tih fraza za upoznavanje i tako to. Ono sranje 'ja sam bla,bla', 'kako se ti zoveš' i to.

11. Kako se čita sch, tsch, ei, ai, ß, u i a sa dve tačke?

Ma to je još i lako... Učim nemački od trećeg osnovne, devet godina maltene. Čitanje je lako, ali bre ne mogu rečenicu da sklopim... Valjda zato što ne slušam taj jezik svakodnevno. Da nam pune glavu njime, znali bi ga svi kao engleski.

12. Znam jocko, meni ovo zadnja godina da ga učim i fala bogu na tome, imam 4 iz nemačkog a ona hoće da uči, Milice to su ti osnove ß se čita kao dugo s a piše se tako ili ss, ü se čita kao naglašeno u, tsch se čita č, ei se čita kao oj. Bolje nađi nekog ko će ti držati časove nego sama to da radiš.

13. Pa to nisam ni učila. -.-

14. Evo Matriks i ja možemo da ti držimo časove :)

15. Zatajila sam u poslednje vrijeme, to sam prije kao nešto učila. :D
    Al' kad opet počnem vas dvojica mi pomažete, rekli ste! :D

16. Dogovoreno! :)

Ja sam tako španski trebao da počnem, ali nikada nisam. Niti imam vremena, niti volje. A koje ti jezike učiš, Milice?

17. Osim engleskog samo italijanski. Al' to veze nemam. A španski dosta dobro razumijem, ali ne umijem da pišem. :D

18. Al' kad opet počnem vas dvojica mi pomažete, rekli ste! :D

Vrlo rado. :)

19. Vrlo rado. :)

Drago mi je. ^_^

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.