Tinejdžeri vukajlije

1. Ja sam da se javim, odma' idem.

2. Ja sam da se javim, odma' idem.

Šteta, ćaos.

Hujo, ti da se ponašaš kao glavni ti bi češće posećivao temu i postovao, a ne ovako ovlaš.

3. Jebote bre dete,u Švapskoj sam bio!
    Jedva da sam prišao jebenom kompjuteru.
    I jebem li ga,ja ovde jesam bio najredovniji pre n'o što sam otišao.Sad si me iznervirao, dolazim večeras.

4. Nemoj ti meni dete, to što je razlika par meseci ne mora da znači da si nešto bolji od mene.

5. smirite se deco lololo
    ozbiljno, koj vam kurac?
    ovo je samo tema.

6. Ja se izvinjavam ako je bilo nervoze, ali mene ništa sa interneta više ne dotiče.

7. AJ EM EJLIJEN AJ EM LIGL EJLIJEN AJ EM INGLIŠMEN IN NJUJOOOOORK

8. AJ EM EJLIJEN AJ EM LIGL EJLIJEN AJ EM INGLIŠMEN IN NJUJOOOOORK

Ja sam Ekrem, ja sam Jevrić Ekrem ja sam selja u Njuarku!

9. Zdravo, Milice :) Šta ima?

10. Zdravo, Hujo.
    Zdravo, Josko. :) Ništa posebno, dosađujem se. :D Kod tebe?

11. VRHOVNOG GLAVONJU SI NAŠAO DA KULIRAŠ?????
    GORI U PAKLU, BLASFEMIČNO SE GRČEĆI KAKO BI PUSTIO USKLIK BOLA, PATNJE I PERVERZNOG ZADOVOLJSTVA!!!

12. Ja jedva ustao. Imao sam neke gadne snove. Sinoć padala kišurina nisam mogao da zaspim. A najgore što sam ustao u 5 ujutru, i vrpoljio se do 7...

13. I opet ti mene iskulira, zlotvoru.
    A ja mislio da si kul,zbog avatara.

14. I opet ti mene iskulira, zlotvoru.

Buhaha. Otkud znam. Nema me često na ovoj temi, pa nisam ni izvalio da si tu.
    Da probam:
    Ćao Hujo, šta ima?

15. Ja ustala oko 1. :x Sinoć kasno legoh.
    A smor je kad se prevrćeš po krevetu i nit' možeš da zaspiš nit' ti se ustaje.

16. Znam da te nema, mene manje-više uvek ima.
    A evo ja se juče vratio iz Minhena, da uživam u kvalitetu i količini beogradske pičetine.

17. Ja moram da idem. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.