Tinejdžeri vukajlije

1. Ja moram da idem. :)

Ajd', ćao :)

vratio iz Minhena

To ekskurzija, rođaci ili poslovno? Ja sam bio u Minhenu prošle godine, oduševio me.

2. Prvo pet dana sa ortakom kod njegove babe,a onda 2 dana kod svoje tetke.
    Do jaja je grad. Nisam mogao da se naviknem da me vozači puštaju preko ulice dok skreću.
    I mnogo su kul oni surferi na potoku.I toranj u Olimpiji.I BMW muzej.I slepi mišovi i zoološkom. ma sve je do jaja,osim jezika,koji ne volim.

3. Super je to baba-tetka. Vidiš sve i provedeš se. Ovako kad ideš k'o ja na ekskurziju ništa ne stigneš da vidiš. Meni se sviđa centar grada, i ona pijaca gde ima na otvorenom da se uzme pivo i kobasice. I baš mi je žao što nisam imao vremena da obiđem stadion Bajerna, nego samo iz busa. Kako je osvetljen, sunce mu jebem!
    A što se tiče jezika, ja volim, ali samo kad sam tamo. Učim nemački od trećeg osnovne, ne znam da beknem, a zato kad odem tamo propričam!

4. Učim nemački od trećeg osnovne, ne znam da beknem,

Moj slučaj. Doduše,ovaj ortak sa kojim sam bio priča odlično, pa ja i nisam imao priliku da pričam.
    Nisam ni ja otiašao na stadion nažalost.A švabe me iznenadiše kako dobro jedu. Usoljena pastrmka u hiršgartenu je majka.

Moram da te ostavim samog,odo da krkam. Nadam se da ćemo nastaviti hvaljenje Minhena jednog lepog dana kad se vratim.Ćao.

5. Ništa, kod babe sam, ti?

6. Zdravo, Hujo.
    Ja bih trebala da učim al' mi smor.

7. Ajoj, ubi me markiza, preslatka da više ne osećam jezik.

8. Po cenu da ispadnem glup, šta je koji kurac markiza?

9. Vrsta torte Hujo, napravljena samo od piškota i čokolade.

10. Pa zar nije malo prejaka torta?

11. Keva je pravila, jeste Milice, ali nalih se vode kao kamila.

12. Ćut bre sad kad sam bio kod tetke,naždrao sam se torti raznoraznih,jerbo oni ne jedu slatkiše,osim za uskrs. A onda je za uskrs blasfemija.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.