Tinejdžeri vukajlije

1. Da, kaizen popravljao server.

2. Koliko se sećam, nije se moglo prijahvit' do 1 sat, posle kao moglo, i kad sam se probudio izgubio konekciju. Sad je valjda ok.

3. Nije sve, ne radi pretraga defki mame mu ga spore.

4. Neki su se i žalili za obrisane definicije... Sad video na forumu. Baš bezveze.

5. Ne bi bio problem da su te defke bile govno, pogledao sam ih, bile su jako dobre. ogu da ti ih linkujem ako hoćeš...

6. Ajde, baš da vidim. Ako uspe da mi otvori.

7. A da, nisi ktitor, zbog toga ne možeš da ih vidiš ni linkovane više. Uradiću c/p.

8. Facafacaa

Majstore, jel' može zadnja?

Културно наговјестити мајстору да се доста наливао ракијом и да је вријеме да се прихвати посла.

- Мајсторе, јел' може задња?
    - Не дај Боже да је задња, још сам млад!
    - Ма не, него ако може да пређемо на пос.....
    - Мани комедију домаћине, него долиј нам још по коју па да видимо ту покварену славину.

SMarko

Nemoj da me smaraš - Što me nisi tukla

Еволуција реченице коју упућујемо мајци у току школовања и након што остатак живота проведемо скитајући и на крају завршимо у неком каналу који морамо да ископамо до навече.

А: Сине, узми ту књигу, нека ти скитња, остаћеш идиот неписмени и копаћеш канале цијели живот!
    Б: Дај, немој да ме смараш, пусти ме да уживам...

Б: Што ме ниси тукла бре док сам био мањи, што ме ниси тјерала да идем у школу?! Него сад овдје рмбачим од зрака до мрака, оде ми кичма!
    А: Море мрш, пичка ти материна неписмена, него сјутра да окопаш оне лозе тамо, даћу ти пет еура, стоко једна.

Aleksandarkg

'lađenje jaja

Оно што свака домаћица практикује када купи свежа јаја.

-"Сине, стави их одма' у фрижидер, да се не покваре, па да навучемо неку болекчину".

9. E jbg. Moram uskoro da uplatim ktitora. Prošli put sam imao 200 na mobu, ali nije prošlo zbog PDV-a...

10. Dobre su, ove treće se sećam. Baš greota što su obrisali.

11. Ala piči Vuka sunce ti...

12. Piči k'o Vartburg limuzina :) Ma, dolazim oko 12 danas na Vuku, ono nema prijava/registracija, pomislio sam da su mi ušli na profil, ili ko zna šta. Kako sam se prepao.

13. Živa. Al' taman sam krenula na spavanje. Laku noć.

14. AAAAAAAAAAAAAAA Što mrzim kad mi definicija koja je čist sleng ode na duže staze, slabo ocenjena! Mrzim kad postavljaju 10 definicija u minuti!

Tu sam... :)

15. Sleng, šta je to? :-)

16. SSVS-Samo Sleng Vukajliju Spasava

Ovo sam našao kod Huje na profilu. Mnogo dobro. :) Ti imaš kratke jebitačne defke. Ja ne mogu takve da pišem, tj. veoma retko pišem takve. Zato što ne umem da ih sklopim. Nego odužim svaku...

17. Ja to dok imam inspiraciju, uvek mi traje 5 sekundi pa šta zapamtiš, to ti je.

18. Ja zapisujem. Imam zapisano u mobilnom jedno 30-ak naslova definicija tj. ideja. Ali retko kad realizujem to. A nekad kad je slabo ocenjena obrišem pa postavim ponovo, često upali pa bude bolji skor.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.