Mrzi me da hasam kad nema dobar hleb. Onda mi bezveze da sastojke sendviča random jedem, a sad su zatvorili prodavnicu na ćošku, a u onu drugu me mrzi da idem. Jesi iz Bg-a, Matrikse?
Subotom u školu? Ja sam se još više izbedačio nego ti - otkrio sam posle tri godine školovanja da imam ferijalnu praksu dve nedelje tokom letnjeg raspusta, doduše samo posle treće godine. I to na 30+ stepeni u sakou, košulji sa sve kravatom!
Ugostiteljsko turistička. Turistički sam smer, mi visimo po agencijama i hotelima na praksi. U hotelima su sako, cipele, kravata, čak i kartica sa imenom, obavezni, a u agencijama uglavnom odmah puste da ideš kući. Zavisi šta ti zapadne. Sad imamo u trećoj godini 5 nedelja prakse + jebena ferijalna koja mi minira celo leto. Jesi iz Bg-a?
Overi frižider.
Mrzi me da hasam kad nema dobar hleb. Onda mi bezveze da sastojke sendviča random jedem, a sad su zatvorili prodavnicu na ćošku, a u onu drugu me mrzi da idem. Jesi iz Bg-a, Matrikse?
Ne, NS.
Kul. Ajd' idem ja.
Oj tinejdžeri živi li ste?
Ja sam živ. Učim testove iz vožnje. Šta ima kod tebe, Hujo?
NIšta.Bio do malopre na kuglanju,vodila ortakinja,a sad tugujem jerbo sutra ujutru moram u školu.
Subotom u školu? Ja sam se još više izbedačio nego ti - otkrio sam posle tri godine školovanja da imam ferijalnu praksu dve nedelje tokom letnjeg raspusta, doduše samo posle treće godine. I to na 30+ stepeni u sakou, košulji sa sve kravatom!
Koje si ti godište?
Ja sam devedesetpeto.Nadoknađujemo štrajkovanje.
Nego,u kojoj si školi,pa ideš na praksu u sakou majke ti?
Ugostiteljsko turistička. Turistički sam smer, mi visimo po agencijama i hotelima na praksi. U hotelima su sako, cipele, kravata, čak i kartica sa imenom, obavezni, a u agencijama uglavnom odmah puste da ideš kući. Zavisi šta ti zapadne. Sad imamo u trećoj godini 5 nedelja prakse + jebena ferijalna koja mi minira celo leto. Jesi iz Bg-a?
Jesam,jesam iz BG-a.Prva Beogradska.Zajeb.
Ja sam u UTŠ na Zelenom vencu, pošto imaju dve. Nisam baš upoznat sa prvom al' ako ti kažeš da je zajeb... Moram da idem, čućemo se još.
Oke.Uživaj.
Zdravo.
Zdravo i tebi.
Šta ima?
Ujutru u školu,mame im ga prljave. Kod tebe?
Bio mi predivan dan al' mi noćas sve sjebaše, pa sad sjedim nadrkana i odbijam da pričam s bilo kim. Inače, sve okej.
Anybody here?
Sad ima. Proradio sajt opet. Sjatila se raja.