Tinejdžeri vukajlije

1. Hvala Milice, nakon četiri dana dođoh da otpozdravim :)

2. Hvala Milice, nakon četiri dana dođoh da otpozdravim :)

Lololololololo

3. Haha. :D
    Nema veze, bar si se nekad sjetio. :P

Matrikse, zar ti nisi bio banovan?

4. Tražio odban juče, imao sam probu i blago rečeno sam se usrao od sreće koliko je lako. Srpski sve na logiku, a mata je na nivou 2. razreda.

5. A to ono prijemni za srednju? Jeste se vi raspustili? Kad ti je polumatura? :)

6. 1. pitanje: Da.
    2. pitanje: Nismo, to tek 27. maja.
    3. pitanje: 23. i 24. juna.

7. Tek 23. i 24.? Kako tako kasno? Kod nas je uglavnom u maju, najkasnije do 10. juna.
    ček, kako dva dana?

8. Jedan dan srpski, drugi dan matematika.

9. Ma ne polaganje nego polumatura. :D Polumatursko, ili drugarsko, veče. :D

10. A to! Mi to zovemo matursko. Valjda je 28. maja, ne znam a i ne zanima me.

11. Matursko? lolo Mi drugarsko, a vidim neko i polumatursko.
    Pa je l' ideš?

12. Nope. Ne pitaj, ne bih da trolujem sad.

13. Kad sam ja bio na maturskoj večeri smorio sam se...

14. Matrikse, to nije trolovanje lolo

Trišo, ja sam već isplanirala šta ću da nosim a znaš koliko vremena imam do tada. :D lololo A to jes' smor, jedino što imaš ona 2 minuta dok uđeš a svi blenu u tebe a ti se osjećaš bitno. Eto jedino to.

15. Ne, ne trolujem sad, ali kad krenem sa nekim da se sa nekim objašnjavam, onda sam jedan težak trol.

16. Ako ti tako kažeš. :D

17. Smor je kada krene takmičenje u pevanju pa imitiraju Kemala Montena ili koga već.
    Ja sam na kraju spavao čak na maturskoj večeri...

18. Ja kontam da ako stvarno odem da ću proći gore od tebe.

19. Ma ođe je ulazak neđe od 8 i po do 10-10 i po, pošto neki vole što kasnije da dođu, seru nešto. I već oko 1 odu u diskoteku, tamo se mnogo ni ne zadrže. I tako godinama. Ja sad odoh, pozdravljam vas.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.