Tinejdžeri vukajlije

1. živi li ste tinejđeri bre?
    đe će vam mladost...:)

2. Manijače, ti nas odavno nisi posjećivao. :)

3. Dan ljudi ! Položih ustavno !

4. Vidi ga pravnik. :D
    Čestitam! :)

5. Hvala :)
    Sad još tri ispita...

6. Pa prva. Još sam tinejdžer :)

7. Tako sam i mislila nego pitah da budem sigurna. :D

8. Eo, ništa... Krademo Bogu dane... Kod vas netinejđera?

9. evo smaranje za kompom,takodje gubljenje vremena...ko i obicno

10. Vukajlija kao izlaz iz sivila...
    Dosadno mi je.
    Razmišljam da odem na neki poster i krenem da ih trolujem.

11. i meni je mnogo...pre godinu,dve u ovo vreme bi bio napolju i zajebavo se,sad se zajebavam na netu...ali nolajferizam nije los

12. Vukajlija sekta!
    Dobra sekta... Ako to ima nekog smisla uopšte.

13. bolja je nego fejsbuk...zbog foruma i tih stvari...

14. Ma da.
    Fejs je raspad pun ogrničene dečurlije.
    Mislim, tek ti razdvajaju prirodu od društva, a ti trčiš na fejs...
    I onda mi ostavi status tipa: smopiripilapa sapam se... -.-", i onda razni pičkopaćenici i drkači kurca komentarišu: a sta ti je? :P, daj br? :P itd. dok se ne pojavi trolina ko ja (u ovom slučaju) i ostavim komentar šiptiripti cipiripi, stavljajući taćku na to ludilo i sektu, pokretajući lavinu odbrambenih komentara od gorenavedenih drkača spolnih udova.
    E, onda se zavalim u stolicu i grohotno se smejem. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.