Tinejdžeri vukajlije

1. Ode nam Mil'ca, nek' joj je lak crven ban.

2. Razlog: Vređanje. Zbog nikakvog doprinosa sajtu, preinačena kazna na trajni ban.

3. Ode nam i pametnica - izgleda da je dupli, a i vređala je.

4. Ali ja ne vidim čiji dupli, piše a ja sam i tražio, ne verujem.

5. Tu smo. Matrikse, piše paramecijumov, ali osim ako se Paramecijum zove **(znaj uoni koji je imaju na fejsu) i devedesetšesto je godište, onda su moderatori sjebali stvar.

6. izgleda da je dupli, a i vređala je.

Ona nije dupli.
    Hujo, red bi bio da izbrišeš taj post jer da je htjela da se zna njeno ime vjerovatno bi ga napisala.

7. U pravu si. I i dalje mislim da nije dupli. A ko sti?Novi ili dupli nečiji?

8. Pa nije dupli. Ja jesam.

9. Moram da iskoristim ovu zabačenu temicu za očajničko kukanje.
    Dakle, ja ga volim, otkad sam ga upoznala, onog davnog zblanutog juna, ja ga volim, i ne mogu da prestanem nikako, i ne znam šta da radim nikako, on me neće, on me ne voli, on je zao, a ja...
    Svakog božijeg dana mislim o tome kako ga volim, i ne zanima me da li je to neka hemijska reakcija ili psihička nestabilnost, ne zanima me, hoću da prođe, zašto me ne pušta na miru već godinama, ja bih samo da volim nešto drugo.
    Zemlju ili kišu ili da ne mrzim činjenicu što postojim.

10. sve ce proci, pa tako i tvoja zaljubljenost

11. Ja ozbiljno mislim da ne može da prođe, ako se neko ponaša kao ludak od desetog juna 2009. sve do danas, bez ikakvog prestanka, ne znam kako bi to moglo da prođe, ne znam šta da radim.

12. Mora da padne restartovanje.
    Ne zajebavam te.

13. Hahahahahahahah.
    Šteta što sam mala, do vinjaka ne mogu da dođem. :D

14. Haj evribadi.Otkad nisam bio na Vuki jebote i očekujem da milion postova na temi kad ja tamo a ono međutim ništa!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.