Tinejdžeri vukajlije

1. Kurac smo svi tu, četvoro nas je. Milca i Pametnica banovani, ostali zaboravili na nas. Joca Paraćinac nam baš duuuuugo nije banuo, on mi je bio mnogo kul. A vukašin je jednostavno ... DŽINDŽER JEBENI PRLJAVI, pa ga čak ni mi nećemo.

2. Što su banovane, a?

Joca ne ide na Vuku često, uglavnom igra neke igrice i štatijaznam. :D
    Dobro je i ovo! Treba navući još derištadi da dođu ovde i da mi daju ljubavne savete i slušaju izhave prepametnih dečkića sa kojima provodim vreme. -.-

3. Milica je nekog isprozivala, nisam zapamtio koga, a Pametnicu su proglasili za dupli. Ja nisam povatao čiji i kako, ali u svakom slučaju, trajni. Realno, treba da udrimo po propagandi i da navučemo neku mladu krv, smorismo se mi domoroci ovde.

4. Vratio sam se.Gužva jebote.

5. Meni ovo sranje nešto baguje.

E da, videla sam da su sa Pametnicinog naloga na svim temama postavljeni postovi u kojima se vrlo gadno vređaju primećeniji na Vuki (možda samo modovi, pojma nemam). Ali se pitam, zašto i kako se to desilo, kada ta devojka stvarno postoji i imam je na fejsu.

6. Imam je i ja, nejasno mi je. U razlogu za ban piše

Dupli paramecijuma

7. Dobro, defke mi nisu ličile na defke devojčice mlađe od mene. Ali, zaboga, profil na fejsu sve govori.
    Sve u svemu, mislim da ja nikada neću dobiti ban.... Ja sam od fine dece. :D

8. Sve u svemu, mislim da ja nikada neću dobiti ban.... Ja sam od fine dece. :D

Takođe.

Inače, možda probam da navatam ovu na fejsu da mi ona objasni sebe i svoj profil. Potpuna konfuzija.

9. Meni je na fejsu tu evo trenutno, ali ja nisam mnogo raspoložena za ćaskanje i ispitivanje.

10. I ko je, zaboga, paramecijum?

11. Pojma nemam. Al' očigledno neko ko je pre našeg doba trajno banovan.

12. Ja se okupah, 'bemmu, stalno propustim kad je ovde aktivno.

13. Uf, ala smo aktivni. Kao moja baba. :D
    I gde je ovaj Ceno?
    On je tako dražestan za komunikaciju.

14. Skontaj 'ladno se može promeniti veličina mesta za kucanje postova.

15. U trenutku kada se vraćam iz vecea gde mi je dupe krvarilo, iskreno me zabole dupe za veličinu mesta za kucanje postova.

16. U trenutku kada se vraćam iz vecea gde mi je dupe krvarilo, iskreno me zabole dupe za veličinu mesta za kucanje postova.

Znamo da boli Hujo, al' šta ćeš. :P

17. Što je najgore, trenutno ne boli, ali svašta izlazi odande. Neću da opisujem, žemsko je na temi.

18. Momci i devojko, upravo ću vam otvoriti oči, čitajte me dobro i ne zaboravite, upravo ćete saznati zašto je nama draga Mhillka banovana za vjek i vjekova!

Rekla je mylyci da je pušila racku za moda.

19. Rekla je mylyci da je pušila racku za moda.

To si tek sad čuo? Ccc, ja čuo na dan kad je banovana, čak i video.

20. Pa baš tad sam je i pitao na fejzu isti dan i posla' mi skrinšot. Koliko je najjača riba.

Edit: JA SAM NA FEJZZU, DECXKO!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.