Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Znam. Izvini. Plašim se da će neko naići na mene kako ogovaram, ubijam sa paranojom. :D
I tako, meni je zabavno. A tebi nije. Nije ni meni, zapravo. Njah.
Maloletna, oporaviću se od operaciju, ali kako ću prežaliti što me ONA nije zvala da vidi kako sam, to ne znam. Počinjem da se gadim sam sebi, ne leži mi romantičnost.
EDIT: Matrikse, počeli smo na upoznavanju, prešli na razno, pa na igre.
Čekaj, ja sam za to stručnjak.
Izjadaj se, dečače, lepo mi sve redom reci, i tako to. Zanimljiva mi je muška zaljubljenost.
Pišem, al' trebaće mi neko vreme da sročim. Nemoj da si mi pobegla decxko!
Okej, tu sam. Sestra me nešto ganja, ako nestanem, da znaš, ali vratiću se.
'Vako. Naša priča počinje jedne tople jesenje večeri kada je ona počela da trenira sa mnom.
Ušla je u svlačionicu i rekla: "Zdravo, ja sam **(k'o da neće provaliti da mislim na nju ako ovo ikad vidi!!)". Mi joj se, gospoda, redom predstavimo. Ja u tom trenutku nisam pri sebi imao naočare, pa nisam mnogo obratio pažnju na nju, a kako je već trenirala neka njena ortakinja, nije mnogo pričala sa nama.
Posle nekih nedelju-dve, potrefi se da ja i ona isti dan poranimo na trening nekih pola sata.
Ispričamo se mi tu, izgotivimo se, i počnemo da redovno kasnimo na treninge jer bi se svaki put zapričali u svlačionici. Posle nekog vremena, skapiram ja da mi se ona sviđa. Par puta smo probali da organizujemo ekipicu sa treninga da svi zajedno izađemo, ali ni jednom uspešno.
U jednom trenutku, mene počnu da zajebavaju zdravstveni problemi, i doca mi kaže da neću trenirati mesec dana. Požalim se ja ortaku, i on kaže: "Ma bole te kurac", a ja kažem : "Nije do treninga, nego do jedne male". On mi odgovara: "Kolko si to tragično rekao, da se nisi zaljubio?". Bio je upravu.
Od tad je prošlo tri meseca. Pre par dana, probamo mi da se organizujemo da ekipica sa treninga izađe zajedno, al' ispale nas svi. Mi se ipak dogovorimo da se nađemo(na zenba se išlo) i se pohvalim ortaku, misleći da ću je konačno smuvati. Nađemo se ja i ona, ispozdravljamo se ko najbolji ortaci, zagrljaj od minut sa sve vrtenjem, sve u fulu. Bleimo mi tako, kad, eto ti tog mog ortaka, sa još jednim. Došli da overe kakva mi je buduća. Pridruže se oni nama(nije da se ova moja bunila) i izgotive se i oni sa njom. Izašli smo u sličnom sastavu još par puta, i ona se primila na tog drugog ortaka. Njemu puca kurac za nju, a ja crkoh za njom, koja vapi za njim!
Nadam se da nisam previše konfuzan.
Dakle, ti si se zaljubio u drugaricu sa treninga, a ona hoće ortaka koji je pomalo kretenast?
Napravio si grešku u startu. Ne smeš biti fin, osim ako se nije već zaljubila u tebe. Dečače.
Ali otkud znaš da se loži na tog? Rekla ti je?
Za ortaka nisam potpuno siguran, al' to mi reče drugi ortak koji je promatrao.
Ako ništa drugo, još više se provaljuje da se u svakom slučaju NE loži na mene. Par puta mi je to prilično jasno stavila do znanja.
A jebga, prvo smo se izgotivili pa sam se onda zaljubio. Jesam kreten, treba me tući. I sa devojkama sam fin po prirodi, valjda zato imam previše drugarica a premalo bivših riba.
To je sranje.
I, što je još smešnije, znam još 20 dečaka koji su u istoj situaciji. Baš sam zažalila što nemam drugove.
Inače, bolje ti je i to nego da si lakonaloživa maloletnica.
Hujo, nismo bili u Razno nego u Zezanju tj. današnji Humor. Znam gde je ova tema sve bila. :P
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/107645914/Jelen_beer.jpg
Ti s' moj čo'ek. I ja pijem jelen.
Kako bulja?
Oporavlja se brže nego što sam očekivao.
O, ćao dečaci!
Ćao i tebi, devojčice!
Đeste tinejđeri.
Gud.
E.
Odo da klopam nešto.Vratiću se.
Ceno, vrni se brzo, ovo počinje da liči na stare dane slave drage nam teme.
Da, da, svi smo tu, a tu je i moj miljenik Ceno. Zbrisao čim sam se pojavila. :D