Tinejdžeri vukajlije

1. Устајте тинајђери , давно сте заспали !

2. ВОСТАЈТЕ ТИНАЈЂЕРИ ДАВНО СТЕ ЗАСПАЛИ , У МРАКУ ЛЕЖАЛИ САДА СЕ ПРОБУДИТЕ !

3. Није ми јасна једна ствар , кад постујем на овој теми што она не заврши у активним јавним темама ? Је л то нека завјера против нас млађаних нараштаја ?

4. To je jer je u igrama. Teme iz igara se ne nalaze na listi aktivnih.

5. Rekla mi mesećka da mi ne valja avatar, pa sam objavio svoje sehi slike koje ranije nisu bile za javnost.

6. TINEJĐERI SVIH ZEMALJA, VOZDIGNITE SE!
    Živ burazeru, samo neaktivan na Vukajliji kao pre.
    U stvari, neaktivan na Vukajliji... Uopšte.

7. 500 strana.Jebote.

8. Rekla mi mesećka da mi ne valja avatar, pa sam objavio svoje sehi slike koje ranije nisu bile za javnost.

Ona nema pojma. meni je onaj Original Huja bio najbolji glavatar na vuki. Vrći ga bre Smradu jedan.

9. Imam ga na kompu, vrnuću ga ovih dana. A imam i dve varijacije, ziljavu hujinku al' to ne mogu nađem, i legendarnog huju dedamraza:
    http://i44.tinypic.com/35mjdsh.jpg

10. Dedamraz novogosišnje idzanje , aj sad vrći originala jebemuboga.

11. Awwww, kako ovo beše lepa tema. :3

12. Oj MIlico, tico lastavico, otkud ti?

13. Ccc, pomre ceo sajt...

14. Ne dam da mi umre tema

15. Džaba Ros, to smo govorili i pre, pa se to i desilo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.