Tinejdžeri vukajlije

1. pa kad se ne vracase mnogi tinejdzeri

2. Ima da procitam celu temu, pa da posle smrdim na srecnija vremena.

3. Поздрав за тинејџере. Било је лепо бити тинејџер у таквој екипи. Сад можете да ме зовете "чича". :)

4. Čiča Reme, koliko imaš godinica? lolo
    Umrla ova tema, džabe.

5. Ma nisi ti još čiča, opušteno.

6. Al' iskočih iz ovih, tinejdžerskih voda. :(

7. Možeš ti još s nama da se družiš, komotno. Pa i mi imamo po 17. :)

8. Reme, nisi više tinejdžer :))

9. Знам компинице. Али сам и даље имбецил. Пао у Дангуби директ на нос. Зајебавали се нешто и ортак ме подигао и кад је мислио да хоћу да сиђем кренуо да ме пусти и сјебах нос. :) Моји ми не верују да нисам био мртав пијан, или да се нисам потукао. :) А нос откида како боли. :Д

10. Hahaha :)) To je umeće! :) Kako šljaka Stefanov bajs? :D

11. А што је најгоре и мени је смешно. :) Чак ни не могу да се сморим колико је сама ситуација дебилна. Мајица скроз крвава, нос расечен, на макар два места, али не боли довољно да могу да кукам. :) Чак сам пиво након тога наручио. :)

Бајс шљака као сат. :)

12. Ajoj, ti si se baš zveknuo... Nadam se da nisi nešto slomio... Bol će proći :)
    Moram konačno da spavam, ne znam koji mi je đavo :) Laku noć :) Mada je već jutro, al' nema veze ;)

13. Laku noć komšika. Idem i ja sada. Valjda će stati ova krv. Mada ne verujem da sam slomio išta jer cenim da bi mnogo više bolelo. :)

14. Awww, super što je ova tema premeštena. Šta ima, narode? :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.