Tinejdžeri vukajlije

1. Ја знам једног што је почео са 13.

2. Ta mi definicija ide na nerve. Primetih na vuki kad god nekome ne odgovara što je neko napiso, napiše idi mešaj malter ili šaljivo. Pff.

3. Пфф. Ево не одговара ми то што си сад написао, али нећу написати ниједно од то двоје. Само ме боли курац за то што теби иде на нерве.

4. Шта оћете бре ви багро старачка ? направите тему "Дон пензионера" па се тамо јебавајте.

5. Mesečka, nemoj da te troluju :)

Знам, Дамице, знам да лажеее! Види му се у словима. лоло

6. Ih, jesam šaljiva. :)
    Mislim, znam i ja nih dvoje koji su sa 13 počeli da puše. Ja sam sa 13 prvi put cugnula radžu, i ništa mi ne fali(?)!
    EDIT:

Шта оћете бре ви багро старачка ? направите тему "Дон пензионера" па се тамо јебавајте.

Mrš klinčadijo u škole, mi smo to pozavršavali, pa smemo da dangubimo!

7. Mrš klinčadijo u škole, mi smo to pozavršavali, pa smemo da dangubimo!

Па дангубите на неком дургом мјесту , на нашу сте тему дошли !!2

МРШТЕ БРЕ !

8. Ja sam sa 13 prvi put cugnula radžu

Ја мислим да сам до тринаесте био 5,6 пута мортус пјан и испурњао неколико боксова цигара. Јбг, требало се то бомбардовање некако прегурати лоло

9. Ја мислим да сам до тринаесте био 5,6 пута мортус пјан и испурњао неколико боксова цигара. Јбг, требало се то бомбардовање некако прегурати лоло

Ahahahahaha, blago tebi!
    Mene su tada kljukali 'ranom, ne pamtim trenutak tokom bombardovanja kad nisam jela ololo

Па дангубите на неком дургом мјесту , на нашу сте тему дошли !!2

Mali, će bijem!!!2

10. Odjebite sa naše teme!!!2

11. Mali, će bijem!!!2

Бити ћу миран , учитељице :(

12. Nemoj, numem ja sa decom. Odoh vam, samo smetam! :D

13. Nemoj, ne umem ja sa decom. Odoh vam, samo smetam! :D

http://www.sky-wallpaper.com/uploads/2010-04/baby-angel/1271555842-P73D2NS.jpg
    I nemoj se vraćati , starice :)

14. Vratili u aktivne?
    Fino.

15. Meni je muka, a neam gde da kukam, pa ću ovde. lolo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.