Tinejdžeri vukajlije

1. Reme nisi jedini i ja sam jos valjda u 7mom razredu skakao u mali bazen na glavu da uplasim nekog pedera, jos stavio ruke pored tela da dobijem ubrzanje i zveknem u nosem u onaj najdublji deo, nisam ni isao kod lekara par dana bio natecen i posle proslo. I dan danas mi je nos kriv....

2. Ja kacam se spuštao biciklom nizbrdo otkazale mi kočnice pa sam se zakuco nosem u jednu kuću, krv šikljala na sve strane. Bio sam valjda prvi ili drugi razred.

3. Ja sam se osetio kao tinejdzer u petak uvece kacam se vraco iz grada kad sam sa drugovima blokirao ulicu onim blokovima za ivicnjak pa nas posle jurio taksista da nas bije.
    Dobar osecaj u picku materinu...

4. Imam 22, jesam li tinejdžer? :)

Duhom jesam :)

5. Vratili nas u aktivne?
    HAjl moderatoru koji je to uradio.

6. 'de ste ljudi, oživeli smo opet!

7. Ја 15 година, ал' изгледам као да имам 16.

8. Ozbiljno imaš 15 ili zezaš?

9. Ja ubedjena da ima 20 i kusur.
    Auh, svaka tebi čast, bre. Ladno sam starija od tebe.

10. Ja imam 20 i kusur, a izgledam 10 godina mlađe, ese to računa?

11. Mesečka, nemoj da te troluju :)
    Ja kao da imam 14, mogu i ja?

12. Mršči odavde Peki , ne upadaj nam na temu.

13. Ako ne može Pekki, neću ni ja!

14. Прецизније, имам 14 до суботе. У суботу 15.

15. I već pušiš? Ne valja to. lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.