Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Да не морам сутра да копам кромпир на селу ушино би се први дан, овако морам чекати други :(
za 35 sati mi upis ne znam sta da upisem
jebem ti zivot
a
Budi urolog Roso. Svakome nešto moraš naći, posla ima... a sprdnja je.
JESTE SE OKUPALI ZA SJUTRA?
Окупо!
Кад устанем обријаћу се, поцједити бубуљице и ето га ко нов :Д
Medicinu lololololololo
brate upisi oloski fax ko ja,znas kako kida...ZNAS kako kida xDD
doktorirao sam za rastamana...ja sam uberrastaman,sta ima gotivnije
Школујем сутра, али послеподневна смена, јепте се :Д
urlaj JEBES STUDENTARIJU
I POLICIJU NARAVNO
одо ја спават, сутра да се пицнем па у чколе :Д
je l' vam nedostajali skolski čučavci?
STUDENTI SU GOVNA, NE STUDIRAJTE
Pogorovo među nama Srbima.
Мени било страва у чкоље, а вама? :)
Само ми предуг час.
zar nije ova tema bila u igrama?
sto su je vratili?
POČELA ŠKOLA MAĆOREIIIIII!
Koliko transferastična tema. Ja sam u vašim godinama brijao kurac bodljikavim prasetom a ne srao po školskim WC-ima.