Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A koji kurac publika na tenisu mora biti utišana? Jebo mater, kako se u ostalim sportovima mogu koncentrissati do jaja i pored buke? I ono što je Stiven reko.
To ni meni nikad nije bilo jasno.Jednom sam se zatekao na takmicenju u bijatlonu,oni cepaju na skijama,onako zadihani pucaju,masa se dere kao nezdrava (jebem li ga zbog cega),a oni cepaju samo tako.Tu je potrebnija koncentracija u vecoj meri nego u tenisu.
Ko još gleda tenis?
To prestalo da se gleda 1852. kada je vojvoda Elington od Čelzija izgubio od lorda Hjuarda Satrdeja....
Stvarno,KO još gleda tenis?
Ne, ne grešiš, od tad mu je gledanost naročito porasla...
Slažem se da publika ne treba da ćuti, ali nema veze neka uživaju dok mogu, kad promene to pravilo jebaće im publika kevu za sve godine tišine...
Smarate brate niko vaš puškom ne tera da ulazite na ovu temu
ПОБЕДИЛИ СМО!!! ШЕТАО САМ У ГРАДУ ПО БЕЛОЈ!
П.С. ЈА ЈЕБЕМ!
Jes' srećan? :)
Svaka čast momcima, vidjela se ogromna želja za pobjedom, to mi je najdraže.
Osisaše li je? :)
Nisu,jebi ga...Bozoljac je spremio masinicu,ali je Jeca utekla :)
Bilo je šišanje u pitanju?! Au pičku materinu, ja sam se onda zajeb'o žešće.
Hahaha....Pazi,mozda su posle i to,u svlacionici.