Prijedlog: Reklamiranje Vukajlije u Hrvatskoj
  • Ognjenpet

Ovo je predlog da se Vukajlija proširi. Trenutno samo 2,5 posto vukajlijaša je iz Hrvatske, više ima korisnika vuke u italiji 3 posto. Vuka bi se lagano mogla izreklamirat u hrv putem foruma, blogova itd. Ovo je više komercijalni predlog koji bi mogao najviše zanimat kaizena.

• S

Pa ni u Srbiji se ne reklamira.
    Samo što ima stranicu na fejsu i tviteru.
    I to je to...

• P

I desetinu jedne stranice u Blicu...

• Ognjenpet

Al su ljudi preko nekog ili na neki način čuli za sajt. Oko 75 posto posjetilaca je iz Srbije.

• vladimir88
    banovan

Svidja mi se ideja za prosirenjem, ali ne verujem da ce se Vukajlija reklamirati.

• S

Nema potrebe za tim...

• Ognjenpet

Ne mislim na plaćene reklame. Ovo je više tema kao što rekoh za kaizena nego za nas.

• ortak_CHEda_velja

Da pozovemo i ujke malo na sajt?! he he he
    E to bi bilo zanimljivo gledati.

• Čo

Већ има доста аутора,и превише. А модератора је мало. То би било чисто пренатрпавање сајта, по мом мишљењу.

• Wh!te

Hm. Pa mozes reklamirati sajt
    ako u Foto Albumu odvojis(na Fb) jedan album Vukajlija.
    i unutra kacis nege slike koje su po tebi zanimljive i tagujes ljude koji imaju smisao za humor
    ja sam navukao 4-5 ljudi tako na Vukajliju i oni su podosta aktivni i zamenili su Fb sa vukajlijom.

• En_Dotter

zamenili su Fb sa vukajlijom.

Нека, нека... И онако ми је пун курац лицакњишких фора на сајту.

• Skočimiš

Našite Prosinećkom na leđa VUKAJLIJA.COM i garant će naići kamara Krvata.

• Vučica21

Da iznajmimo cepelin i da zakacimo bilbord "VUKAJLIJA.COM POSETITE NAS, ZABAVA I HUMOR NA PRAVOM MESTU" i provozamo ga kroz evropu. Taman da EU pokazemo da nismo zlocinci. :)))

• Vučica21

Navijacice sa kratkim majcama do pupka da iskacu na svakoj lokaciji padobranom i da skandiraju VUKAJLIJA, NAPRED VUKAJLIJA! Mislim da bi ovo bio odlican marketing.:)))

• Tom Ripli

И ујке и турке...

• a

Kakva glupost od predloga, zaključajte ovo.

• kizo

Ja sam i dalje za kurtone sa ukusom Vukajlije. Nek probaju, pa ako im se svidi...

• zp

Kizo, lepo je sto si ti kao muskarac zainteresovan toliko za ukus kondoma.

• medicus

Wow... kad bi samo postojale neke pametnije teme za diskusiju.

• Џими

Ја сам за!

Али ако се рекламира у Хрватској, мора и у БиХ и у Македонији! Па и у Дежели.

БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО!