U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Domaću, slatku.
Кући ову нашу, тј. турску, слатку. У кафићима продужени са млеком најчешће. Уз кафу, обавезно цигар.
Domaću,šećer nikako.
Ne pijem kafu... ne treba mi kafa da bih sa ovoliko godina funckionisao kako treba i nameravam da tako i ostane. :)
EDIT iz malopređašnje teme nja nja nja...
Meni je Dejan Cukić.
Mogu bez nje a mogu i da je popijem. Svejedno mi je.
Ako me neko pozove u goste na kafu popijem je, ali nisam npr. jutarnji ovisnik o kafi, kao likovi koji "ne mogu da funkcionišu ako ujutru ne popiju kafu". Štaviše mislim da je to obično proseravanje, a da je tih jutarnjih 15 min. pre posla rezervisanih za kafu, izgubljenih 15 min. za dragoceno spavanje.
Inače više volim da popijem espreso jer nema onog odrvratnog, masnog taloga tj. soca...
Najčešće tursku, ali često zunem i espreso. Nes ređe. Jutarnja kad ustanem mi je zakon, ali ne zbog onog poznatog ''da se probudim'' jer za razbuđivanje se umivam hladnom vodom. :)
Prija mi da je popijem kad otvorim oči, sa sve pljugom kao neizostavnim delom opreme u izvođenju operacije ''jutarnja kafa''. Ne radi me u onom fazonu da ne mogu posle da zaspim. Pio sam fuka i u jedan, dva ujutru i bez problema posle kuntao.
sikterušu uglavnom
Грчу.
Ne pijem kafu. Kaže mama raste od kafe.
Ово је тема за људе који пију кафу. Хајде сад свако ко је не пије да постује. Значи, нетровачи кафом не постујте на теми. Оно.
Izvini.
Опуштено. Шалим се. Не пијем је ни ја. :)
Domaću ili espreso produžen. Mora biti jaka i slatka, uz čašu hladne Kokte ili Pespija. Tako 3-5 puta dnevno, jednoč bi i 11 kafa za dan uz 2 ili 3 Guarane. Malo sam bio treperio, ali ništa strašno. ;-)
Е, гуарану цепам. Чекам само кад ће да ме цепне срчка.
3-4 nesa dnevno, sa puno mlijeka i po' kile šećera:)
i nemo pije sikterušu, samo se pretvara
ne pijem je. a i kad vidim ove u školi kako piju, dođe mi da im prospem po licu, mamu im jebem folirantsku gimnazijalsku.
i nemo pije sikterušu, samo se pretvara
Сиктерушу пијем само када перем суђе.
Crnu sa secerom.
hladan šamar...