Ja dobila onu spravu za sve moguće i nemoguće vrste nesa. Pravi kafu ko duša! Nego, skupa ona sranja što se stavljaju u tu spravu, al' vredi svaki dinar!
Napolju produženi s mlekom, zato što jednostavno niko neće da te sluša kada tražiš NEMUĆENI nes...kao to je nešto bezveze.
Inače, nes i to bez ičega, mada mi sada paninaro dade ideju sa ovim čokoladnim mlekom.
свако јутро шољу од 0,33 да останем будан у школи
TO!!!!!!
Pretežno nikakvu, ostavio sam odavno.
Što, jadane? Pa ima l' šta lepše od jake kafe? :)
Crnu, jaku, toplu, mokru i slatku.
Ne pijem kafu :D
napolju kratki espreso, bez secera i mlijeka ili moku, zavisi đe sam sio. kuci neskafu espreso sa čokoladnim mlijekom
O'š da nabrajam spreda il otpozadi? :)
Kako sam ynala da ćeš to reći. :) Bez obzira na sva drug azadovoljstva, smorena ti ne oprašta što si batalio kafu. :)
Kafu pijem samo s vinjak !!!
slatku sa mlekom
Bez šećera, što jaču.
Ја пијем све кафе, и то слађе... ОПАААА!
Ja dobila onu spravu za sve moguće i nemoguće vrste nesa. Pravi kafu ko duša! Nego, skupa ona sranja što se stavljaju u tu spravu, al' vredi svaki dinar!
Bilo kakvu.Retko pijem kafu,al kad pijem,svejedno mi je...
Napolju produženi s mlekom, zato što jednostavno niko neće da te sluša kada tražiš NEMUĆENI nes...kao to je nešto bezveze.
Inače, nes i to bez ičega, mada mi sada paninaro dade ideju sa ovim čokoladnim mlekom.
Prvu jutarnju...
Mogao bi da napravim onu kafu iz kesice,ako ima,nisam dugo...uz jutarnju buxsnu,kafa lezi dobro!
Ladnu, trostruku, gorku...
Kraći espreso, otprilike 1/3 šoljice.
Preferiram vruću ili jako toplu, ali se nekad unesem u ono što radim, tako da je obično dovršim hladnu. U polulitarskoj šolji, do vrha, slatku.