Ko poslednji časti 80

1. mislim da je svakom potrebna ova tema... ko je za?

Ja se iskreno izvinjavam sto na pocetku nisam objasnila neka "pravila" ove igre ...
    Do sada je ova tema uvek bila pod nazivom "Ko poslednji pobednik", ja se nisam lepo izrazila... Naziv ove teme bi (u neku ruku) trebao da glasi Ko poslednji pobednik (i posto je pobednik on treba da casti.....)..mislim tako nekako... :D

Da li je sada jasno?

2. ajmo narode... haha ;D

3. Moramo malo da pojasnimo pravila...

4. De da čujem uslove,pa da potpišemo ugoovor.. :)

5. Prvo, ne znam ko će da nam zatvori temu...
    A onda, palo mi je na pamet da ko je poslednji mora nešto da časti pretposlednjeg...

6. Nato,poslednji časti,kanda,80 duša.. :))

7. Mozemo tako da se dogovorimo i za onu temu! Ili ilegala u vezi ove igre vise prija? Ne razumem...

8. Meni se tamo i ne igra...

9. Za koju igru?
    :plavuša u zbunu:

10. Al' ne zaboravite da smo i ranije imali paralelne igre..posljednji :-)))

11. Vratio se Dio u ilegalu...Ko poslednji plaća predposlednjem piće na LIVE verziji ove igre...Tako nekada davno odigrali Predražinjo RD, Tasmaniski đavo i ja...I bilo super. Predražinjo poslednji stigao...:-)

12. Počašćena sam ovom temom... :))

13. Ja se iskreno izvinjavam sto na pocetku nisam objasnila neka "pravila" ove igre ...
    Do sada je ova tema uvek bila pod nazivom "Ko poslednji pobednik", ja se nisam lepo izrazila... Naziv ove teme bi (u neku ruku) trebao da glasi Ko poslednji pobednik (i posto je pobednik on treba da casti.....).. tako nekako... :D

Da li je sada jasno?

14. ahahahhahah..TIIIIIIIIIIIIIII,nekome nešto da objašnjavaš????cccccccc

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.