Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jacka, pogledaj klip o Mici ubici, šalteruši, samo ukucaj tako i sve će ti biti jasno :))
Pa naravno, kako ćemo u demonstracije bez opreme? :)
A počinju demonstracije? Kad? :))
FMN, evo slušam...
Tronožac bi da demonstrira, a narod nema 'leba da jede, eee... :))
Mora se sve menjati iz korena! Pravosuđe, prosveta, ekonomija. Ništa bez reformi!
Tako je! Tronošca za predsednika!
I pprosveta, Tronožac. I zdravstvo! :)
Msm, kad već demonstriraš, da imam i ja neku korist od tog tvog šerpetanja! :))
Podlugovi Ilijas i Breza...
Naše šerpe se daleko čuju!
Računam na to... :)
Remac, šta je pisac hteo da kaže? :))
Ja sam gladna, kad već pominjete šerpe :) Odoh na ručak! :)
FMN, ti svaki svoj obrok objaviš ovde. :))
Prijatno... :)
:)) I Nata mi je to rekla... :) Rek'o, da znate gde sam ako me neko bude slučajno tražio :) Hvala :)
OK! Preneću...
Ionako sam dobila titulu Pere portira juče! :)))
Мислим , али само мислим , да опет нећу да победим........
Slažem se, Laki...
Али ипак гајим потајно наду.......
http://www.youtube.com/watch?v=dEHfCGZnKyM
:P
http://www.youtube.com/watch?v=iDir5yXcY6o
L0L