Ko posljednji pobjednik 81

1. Bitno je meni da ste vi ono "groblje" isprašili u utorak, sredu :)

2. Gurnuli su grobare u raku koju su ovi sami iskopali. :D TROLOLO :P

3. Dankane, ribo, daj dve iz iksa :))

4. Ko to proziva 'groblje', a? Ko se javlja, da čujem?
    Eeee, ljudi moji... :))
    Kupite prnje sa teme ako ćete da mi sejete hejt! :p :))

5. Ups, evo je jacka... ma ništa mi, malo smo se samo šalili... :guta knedlu i sprema se za kaznu: :)

6. Ne brini, Prede, ja imam masu da se jacka uprpa. FOR PONY!

7. dobro veče... šta mai novoga?

8. Zašto se ovo igra bez mene? :)

9. "Zato ćemo i da propadnemo... 30 godina službe za ĆAMIL dopa" :))

10. šta predraže???

11. Ma replika neka iz Lepih sela, kad Cvijanović zavalja ćaletovu čuku što je dobio za 30 godina u službi za gram heroina :)

12. Ko bre, da se uprpa? Pa na šta ja vama ličim, bando crvena?! :)))
    FMN, sama si otišla, niko te nije oterao! :)) I mojne me više ostavljaš samu sa ovim zvezdašima! :))

13. Vidi ga Ćamil što se pravi lud... vrati se bolje na originalni nalog :)

14. Jacka, užasan mi je net, samo me izbacuje, znaš da te ja ne bih ostavila samu :)) Ko pravi probleme, da čujem? :))

15. Dal sam da se prijavim ili da sačekam da me jacka prijavi? :)

16. Možeš i sam, Peđa, prihvata se :)

17. Vidim ja sve ste se vi lepo dogovorili i bez mene... Ako, ako...
    Vidiš ti, forget, što je on poslušan?! Ma za svaku pohvalu... :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.