Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Može užičko i na gitari. :)
http://www.youtube.com/watch?v=rHa88BuV4T8
Jooj bree...treba nam Predražinjo..on je matičar na ovome sajtu.. :)
A pošto ga nema, navataćemo metodom slučajnog izbora. Ko prvi naleti, taj nas venčava. :))
Maj hani! Volim te ovoooolikoooooo (pogledati avatara) ;)
Ja sam novi mat'čar! :)
Pomoz' Bog mat'čaru!
Jooj... Ja sam bez teksta sad... :)) Samo ću reći ''Da!'' :))
E odlično!!! Može!!! Može Predražinjo, i može užičko na gitari! :))
Aj trkni pitaj Kredenca jel hoće da bude kum... Ovi, bre, neki smotani... Sve ja moram... :))
Ajde, kredenac će vam biti kum. :)
Ja ću biti kum, ako treba...
Glasanje! Kum - ja ili madafaka?
Društvo, moram da idem... Valjda ste me udali :))
Kako sad da ideš?...
Ne sme se bežati sa svadbe! Pobeguljo! :))
Držte mladu...
Knjiga me zove :) A i ne znam gde mi je mladoženja nestao...
Eto, dragi naši gosti, vukajlijaši, vukajlijašice, veoma mi je drago što ste došli u ovolikom broju da jedete i pijete o našem trošku. Muzika, molim nešto lagano. I konobar, neku žestinu za matičara, da pročisti grlo. Takođe želim da naglasim da je maj hani najlepša žena na svetu. Ajd sad, kumovi, vad'te burme, pa da nas Peki venčava! :))
Ožeži! :)
Evo burma O samo ode ti mlada!!!
Jo, Kredenac nam je kum, a madafaka stari svat. Da se puca, pije i veseli! Ajd sad, opleti! :))
Dragi, naši, danas smo se okupili da prisustvujemo ovoj tradicionalnoj i svetoj ceremoniji. Da li ti, Myth, da li uzimaš Forget-me-not za suprugu? :)
Ajde, ajde, tu sam još uvek :))
Jes! Ovaj, DA! :)