Ko posljednji pobjednik 81

1. Jooj bree...treba nam Predražinjo..on je matičar na ovome sajtu.. :)

A pošto ga nema, navataćemo metodom slučajnog izbora. Ko prvi naleti, taj nas venčava. :))

Maj hani! Volim te ovoooolikoooooo (pogledati avatara) ;)

2. Ja sam novi mat'čar! :)

3. Pomoz' Bog mat'čaru!

4. Jooj... Ja sam bez teksta sad... :)) Samo ću reći ''Da!'' :))

5. E odlično!!! Može!!! Može Predražinjo, i može užičko na gitari! :))
    Aj trkni pitaj Kredenca jel hoće da bude kum... Ovi, bre, neki smotani... Sve ja moram... :))

6. Ajde, kredenac će vam biti kum. :)

7. Ja ću biti kum, ako treba...

8. Glasanje! Kum - ja ili madafaka?

9. Društvo, moram da idem... Valjda ste me udali :))

10. Kako sad da ideš?...

11. Ne sme se bežati sa svadbe! Pobeguljo! :))

12. Knjiga me zove :) A i ne znam gde mi je mladoženja nestao...

13. Eto, dragi naši gosti, vukajlijaši, vukajlijašice, veoma mi je drago što ste došli u ovolikom broju da jedete i pijete o našem trošku. Muzika, molim nešto lagano. I konobar, neku žestinu za matičara, da pročisti grlo. Takođe želim da naglasim da je maj hani najlepša žena na svetu. Ajd sad, kumovi, vad'te burme, pa da nas Peki venčava! :))

Ožeži! :)

14. Evo burma O samo ode ti mlada!!!

15. Jo, Kredenac nam je kum, a madafaka stari svat. Da se puca, pije i veseli! Ajd sad, opleti! :))

16. Dragi, naši, danas smo se okupili da prisustvujemo ovoj tradicionalnoj i svetoj ceremoniji. Da li ti, Myth, da li uzimaš Forget-me-not za suprugu? :)

17. Ajde, ajde, tu sam još uvek :))

18. Jes! Ovaj, DA! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.