Sankcije za glupe postere
  • P

Primetio sam kao i verovatno 90% vas da se u poslednje vreme ljudi registruju samo da bi kačili postere.To je po meni ok, ako ljudi kače normalne postere.
    Medjutim 98% postera je teško ,ali baš baš teško sranje, čitajući postove po forumu znam da se i većina vas slaže sa time. Ajde da je to neki humor koji ja ne razumem ili mi ne leži. Ovo je bukvalno iživljavanje i vredjanje inteligencije.

Zbog ovih stvari ja predlažem da uvedete neke sankcije za glupe postere.Onda će ljudi početi da rzmišljaju kad postuju postere.
    Bar ja tako mislim.....

PS: Nemojte mi zameriti ako sam upotrebio prejake reči.

• Пд

Ако мислиш да банујемо за неквалитетне постере, ти нема шансе да буде скоро.

Било би добро да имамо дугме и да можемо некима да онемогућимо функцију прављења постера.

• zp

Bez glupih postera ona genijalna tema ne bi postojala.

• P

@Peki Da da to sa dugmetom bi bilo do jaja....Daj stvarno izdejstvujte to DUGME!!

• Hugocavez

Без постера, неби било ни глупих постера.

• Earthworm Jim

A da banujemo autore koji postuju idiotske predloge?

• Šalabajzer

A da banujemo gambija?

• P

@gamby čemu vredjanje?

• dusan1001

Било би добро да имамо дугме и да можемо некима да онемогућимо функцију прављења постера.

To i ja kažem date mu poster ban na određeno vreme i ako ponovo pravi glupe postere date mu trajni poster ban do tada ne bi bilo loše da moraš imati odrećeni broj poena da bi pravio poster

• dusan1001

ZABRANITI SALABAJZERU DA BANUJE GAMBIJA

• urrad

Pa to sa delimičnim banovanjem i nije loša ideja, jer umesto da otvara novi nalog neka počne da piše definicije pa da razvije malo mozak.

• En_Dotter

Pjer88

@gamby čemu vredjanje?

Да, чему вређање форума гамби. И ја сам за бановање схих аутора који постују идиотске предлоге.

• Earthworm Jim

Pjer, ne vredjam ja tebe, nego kažem da ti je predlog bezveze...

• Lullaby

Ja bih sankcionisala postere, uopšte.

Mada,

Bez glupih postera ona genijalna tema ne bi postojala.

• Др Јанковић

Има већ тема за глупе постере, где се глупи постери стављају на тапет.

• P

Obriši ili zaključaj temu.
    Ne zloupotrebljavaj činjenicu da ako ja tebi odgovorim istom merom automatski dobijam ban.

Ajde obrazloži mi zašto je post idiotski?

• Lullaby

Kome se ti sad obraćaš, Pjer?

• Slavk0

Примећујем да није испоштована форма потребна за отварање теме за предлоге.
    Ако већ отварате теме, отварајте их како бог заповеда. Или бар како правила сајта налажу.
    И још нешто. Примећујем да све више и више аутора покушава стећи афирмацију на сајту преко форума и путем отварања отрцаних, излизаних и прежваканих тема.
    Ништа не предлажем, само констатујем.

• P

@Lullaby Gamby-u

Ako ocete razgovarajte ,ako ne zaključavaj temu....nisam otvorio da bi se prepirao.