КК Црвена звезда

1. Ок, лоше, чим смо изгубили од Олимпије у Пиониру. Него, је л' било нешто позитивно, шта је посебно лоше функционисало? Тако нешто...

2. Da li je Mekel ponovo igrao NBA My Player Mode utakmicu za nabijanje statistike? Po statistici tako deluje. Mada je ta crta najizraženija kod Simona svakako.

3. добро је само док симон не пожели да игра и на петици, омађијаће и софо-а и цирбеса, онда смо се јебали. надам се да нема жељу да игра и на плеју, иначе јбг.

и да, сад му је једини конкурент на тројци бранчило... шта мислите, ко се следећи повређује? најебали смо, овога се нећемо отарасити до следећег замрзавања :(

4. Екипа све више подсећа на ону са Катићем и Раденовићем, јежим се кад се сетим.

5. Hitno dovesti bar 3 igrača ako oćemo u završnicu evrolige.

6. U Pioniru 200 gledalaca.

Legenda se zajebo kad je reko da je ovo Zvezda. Hitno demant legendo, ionako svi znaju da je ovo ILR. Delije navijaju samo za FMP.

Sta koji kurac? Jebote, nista ne kapiram. Ko delija. Aj zdravo.

7. E obriši kevi pičku.

8. Kad je došo Simon bilo mi je drago jedino što nam makar sad neće biti kapiten kad ono prc. Laziću treba da daju traku dok je Luka odsutan mada onda rizikujemo da i njega stigne neka Simonova mađija. Baš nemamo sreće na početku sezone.

9. Da li je Mekel ponovo igrao NBA My Player Mode utakmicu za nabijanje statistike?

Kakav si ti ogavni pacov

10. Puši kurac slepče, pitanje je sasvim na mestu.

11. Gvozdenu pozdrav azzi nepozdrav

12. Znam da nisam bio na početku sezone za Ercega (zbog Luke) ali nameće se samo pitanje, jel potpisao neđe?

Znam da se aazzi neće svideti što i on gaji ljubav prema stats. ali bi nam lego ko šavija na panameru.

13. Daj dukrademo vitkovca groblju brate reci tandem vitkovac-simon cuvaj se realu duvaj nam ga himki

14. C, to tek ako pokida celu sezonu kod njih, pa ga onda uzmemo, i platimo ga džakom ljubavi, a kod njih je igrao za milione btw. Tako neki algoritam rada bio?

15. Ja bih radije da dovedemo pecaroša, ako već moramo iz Abe dovesti nekoga.

EDIT:
    http://www.ekapija.com/dokumenti/sava_lesic_060512.gif

16. Samo da ne bude muric ne svidja mi se kao licnost i kao slovenac

17. Опуштено, Бориша и Симон ће одучити Рејеса од кошарке.

18. Guduru na 4, nema druge

19. Usrace nam se Real usta. Oni Zvezda, mi Tajfun, taj neki odnos snaga.

20. Prešaltamo Apića iz FMP-a u FMP i popiša se Lasou u usta!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.