кажу само да је пауза вишемесечна, значи биће да су лигаменти, срећа у несрећи је да није исто колено као ономад, иначе га не би било до краја сезоне глат вероватно.
добро, сад ако не доведу пристојну четворку играће симон сам на четворци, шта, 40 минута симону по утакмици, тројка нам и не треба, и то симон може да покрива, дакле стартна постава мекел и јовић на кецу заједно, двојка томпсон, симон, симон и цирбес, таман. како се отварају косоварчини мртвој неки поени и минути, наопако, он баца мађије ево ја кад вам кажем, прво је омађијао тејића, сад и митровића, и сад кад буде стављао неких 12-14 поена по утакмици после ће бити: "добар је симон, нека остане до краја сезоне". далеко било. искрено се надам да ће наћи већ неког ко може да игра 3 и 4 да истера косоварчину ћелаву што више ван терена.
Не брини. Биће, рек'о Човић, а Човић није Каизен.
нема отога ништа
boli me kurac i da ima i da nema, jebaćemo olimpiju
TОНСОНЕ УСТАШО МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ
e, aba ima novi sajt, ako neko prati tekstualni prenos poput mene, aba-liga.com. Funkcioniše još i onaj stari ali na njemu ne prate tekme uživo.
Haha, Čović se naložio na duple adrese, klubove, sajtove, loool. A kako i ne bi, kad mu je sa duplim fakturama. xe xe
Zeko Rajt
Op op skoči Zeko
Zeko daj koš
Ispadosmo iz lige kuku
Dođoh tek pred kraj, šta je s Mitrovićem bilo, ovi pominju neku povredu?
Sjebo ljudski koleno izgleda.
U jednom branjenju niskog posta, iskrivi mu se noga, ne deluje da je lagano.
Ligamenti rip
Simke prva četvorka sad lol
како изгубише слепци? нисам гледао друго полувреме
I šta, sad kao Luka opet neće da bude u repstaciji u onim kvalifikacijama, ili šta?
кажу само да је пауза вишемесечна, значи биће да су лигаменти, срећа у несрећи је да није исто колено као ономад, иначе га не би било до краја сезоне глат вероватно.
добро, сад ако не доведу пристојну четворку играће симон сам на четворци, шта, 40 минута симону по утакмици, тројка нам и не треба, и то симон може да покрива, дакле стартна постава мекел и јовић на кецу заједно, двојка томпсон, симон, симон и цирбес, таман. како се отварају косоварчини мртвој неки поени и минути, наопако, он баца мађије ево ја кад вам кажем, прво је омађијао тејића, сад и митровића, и сад кад буде стављао неких 12-14 поена по утакмици после ће бити: "добар је симон, нека остане до краја сезоне". далеко било. искрено се надам да ће наћи већ неког ко може да игра 3 и 4 да истера косоварчину ћелаву што више ван терена.
ајао људи па он је и дангубића омађијао.
ко је следећи, човић? ко онда да нам буде легенда?!
http://www.vesti-online.com/data/images/2013-03-03/306253_1-a-marko-simonovic_f.jpg?ver=1403428554
ево овде мађија кош.
била би фора да се једном ода и скине маску и оно испадне нека брката бабетина са травкама неким и луткама. то би објаснило многе ствари.
http://www.sportskacentrala.com/kosarka/zvezda/2013-14/zvezdapao8.jpg
ПА ОН ЈЕ СТВАРНО НЕКИ ЂАВО, ОВО НОРМАЛАН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ, И ИМА ЧЕТИРИ РУКЕ АЛО Е
Simon Bog, zamalo da se userem od smeha kad je uzeo onaj šut za 3 preko ruke u trećoj sekundi novog napada.
Како смо играли?