U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kakva demonstracija moći u te dve tekme. Prva utakmica mi je jedan od najboljih utakmica što sam gledao prošle godine.
EDIT: Da se ispravim, jedno od najboljih izdanja jedne ekipe koje sam video prošle godine. Perfekcija.
Igrali ste el i prošle godine dože pa ste postavili simona za kapitena i radonju za trenera lolo
Čujem da vam radonja ostaje
A da nisu prazna govorkanja evo i ovo http://redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/6708-radonjic-ostaje-trener.html
Radonja je verovatno dobar poslušnik pa ga ćoki ovoliko drži na klupi iako jeočigledno da pojma nema i da nije kalibar za el trenera.A moglo se očekivati da ostane jer mu se prvenstveno drmala stolica jer se ćokiju drmala stolica
Је л' сад на ову тему постављамо разне вести у вези Евролиге, лол?
I Stimac je slobodan, ali ne znam sta da mislim o njemu. Mozemo da roknemo Radonju, pa da postave nekog novog?
I to što kažeš Truće... hehehe
Do pred sam kraj utakmice kada su im ničim izazvani dozvolili priključak, tipa za 3-4 minuta.
Meni je mnogo bolja Valensijina igra bila protiv Reala, kada su im naneli prvi poraz u sezoni, i ako se ne varam kada su oba tima dala preko 100 poena. Tu su sudije malo potpomogle Real, čisto da ne bude 20 razlike...
Peras je mnogo dobar trener, a i ekipa se nekako skockala, pravi su tim. Ne znam kako stvari stoje sa Dolemanom, ali teško da će ga zadržati posle ovakve sezone...Opet, on negde drugde možda neće igrati ni približno dobro.
Ako Radonja ostane, znači da ima samo 1 struja u klubu, vlasnik, koji želi svog piona na klupi.
I Savan je slobodan. :)
Jebo Savana, Štimčuga donosi energiju poput Jakine, ako ne i veću ;-))))))))
Da, nekako su stvarno dopustili priključak, mada tada su i ovi krenuli da pogađaju i generalno se bolje kreću. Ali i to mi je normalno jer tempo koji su nabili 3/4 je bio neverovatan, posebno na samom početku, gde su odigali kao da imaju torepdu u dupetu i kao da su vanzemaljci.
Da, Doleman je i tu utakmicu ubio.
Oni su mnogo ozbiljni i ako ostave ove igrače + neko pojačanje, igraće preozbiljnu košarku ove godine.
Nemam pojma oko tih vesti koje se sada u ovom delu odmah nakon prvenstva pojavljuju. Sve je to još daleko. Nekako sam tokom godina navikao da ipak 75% od toga ne bude tačno.
Можемо сад да нагађамо кога ћемо да доведемо, ал' што се мене тиче најбитније је да прво оду Рашко, Симон и полупани Украјинац.
А ако остане Радоњић, јебали смо мртво дете.
Какав црни Штимац, маните се.
Ако сте удомили Мишковог Украјинца, сад је ред да вас части неким изненађењем.
Pošto je tema o EL...
http://static.mondo.rs/Picture/351199/jpeg/nenad-krstic-efes.jpg
stimac-marjanovic duo centara poznatiji kao devojacki san. ocekujem navalu zenskog dela publike na zvezdine utakmice
Uuu, to je mnogo bitno...a Bogdan i Lučić su lepotani? Pa kidaju obojica.
Nisu foto-modeli, oni su košarkaši. Plašim se da je Bobi, kod Radonje unazadio igru, dok je prethodno kod Miloja eksplodirao. Radonja, idi sam, olakšaj nam.
Perom Antićem, na primer.
Je l' onaj Krkin plej Miškov igrač? Amer?
Јесте Мишков, али је продужио уговор са Крком ако мислиш на Армстеда.
Najvažnije je dovesti što bolje domaće igrače, zbog reprezentacije...Šalim se, valjda je svima jasno da je to sa Lipovijem bila neka sprdnja. Znali su od starta koliko ne vredi.
Jaka, i Dženkins ostaju, nadam se i Nelson, ali ako već neće da bace Rebića u vatru, ili da vrate Cvetkovića, mora da se dovede pravi plej. Nelson može da igra i trojku.
zasto bi iko ko iole prati kosarku voleo da dzenkins i nelson ostanu? jel se vi to emotivno vezujete za ove crnce?
Da, da, sad mu gledam statistiku, izgleda da je bio povređen dugo.