КК Црвена звезда

1. Nelson je dobar, a sa Dženkinsom je produžen ugovor. Ne bih o emotivnom vezivanju, jer je meni neobjašnjiva bilo čija opčinjenost onom spodobom Vujoševićem. Opet, ne idem na temu KK Partizan da se tome iščuđavam.
    Alibi trener bio, i ostao, doživeo neuspeh sa prilično jakim sastavom, i podrškom pune Arene, izgubio od Cedevite, tima sa hroničnim manjkom samopouzdanja...i opet laje.

I ja bih da dovedemo Le Brona, ili bar Soni Vimsa...ali jbg. Za ovo para što imamo uz dobrog trenera (što Radonja nije) koji će znati da iskoristi ono najbolje od njih, ova tri stranca (Nelson, Dženkins, i Jaka) su sasvim dobri. Plus dovesti stranca, "ubicu" koji ima bar 20 poena po tekmi u rukama, kada već ne možemo nekog pravog domaćeg reprezentativca (Teo, Marković,...).

2. Ništa, da probaju nekako ovu momčinu da uzmu pošto mislim da mu ističe ugovor sa Virtusom.
    http://www.ilrestodelcarlino.it/data/images/gallery/2014/97247/arrivo_d2.JPG

3. Opet licitiramo, i trčimo pred rudu...Treba sačekati malo i čuti glasine, jer su se sve, tj. većina glasina u vezi sa pojačanjima (čuj Simon pojačanje lolololo), prethodne 2 sezone pokazale kao tačne...

4. pitam zato sto se zadovoljavate time da crnac igra bolje od npr lazica i eto njemu mesto u timu. dzenkins i nije los igrac, ali takvih ko dzenkins ima na kilo u americi.

ucite malo od nas, mi crnca dovodimo ako je bar za 30% bolji od igraca koje vec imamo u suprotnom bolje da mi igra kecman za 30k nego nelson za 200.

a tu foru konstantno primenjujete, ako se dovede crnac u klub on se cuva kao da je jedini, i drzi se u klubu sve do trenutka kada ne prsne, tuzi klub i ode bez obestecenja.

Plus dovesti stranca, "ubicu" koji ima bar 20 poena po tekmi u rukama, kada već ne možemo nekog pravog domaćeg reprezentativca

to, dovesti jos jednog koji krca, a ova dvojica neka su tu , nek prave guzvu i dugove.

5. @janpi
    Ko od koga da uči? Ko su to MI i VI ? Ko je tebe pitao šta će u KK Partizan da se radi, kad ne pitaju ni Šilobada? U Zvezdi će da se radi kako "tata Čović" odluči, i misli da je pametno. Po pitanju finansija, za sada radi prilično pametno, dok je sportski aspekat nesumnjivo loš, i u njega bi bilo pametno da se ne petlja, ali on to ne kapira, niti će ikada.
    Drugo, rezultat tog "pametnog" poslovanja vidim sada u KK Partizan kada su dugovi stigli na naplatu...Da se radilo pametno i/ili manje kralo posle toliko uzastopno igranih EL, prodaje desetine naših reprezentativaca i slično, ne bi došlo do takvog raspada ekipe, kakav nažalost (ili nečiju radost) sledi.
    Vidim baš si upućen u visinu plate igrača. Iskreno, ja sam običan navijač, možda je bolji izraz simpatizer (iako ostrašćeniji), i ne zanima me to previše (to me više interesuje kao poreskog obveznika, jer i KK Partizan mnogo više, i KK ZA KOJI NAVIJAM (nazovi ga i FMP) dobijali su, i dobijaju i dalje, deo mojih teško zarađenih para).
    Verovatno je Pavlović igrao za soma evra mesečno, hehehe. I možda je tačno da je Kecman(jedan od meni omiljenih igrača ikada) igrao za 30k, kako kažeš, ali je Bo Mekejleb sigurno igrao za malčice više no što dobija Nelson, a bilo je tu podosta strendžera (često i po 4 u prvoj petorci), na koje je nemalo trošeno. I previše pričamo o klubu koji ovde nije tema.
    Svi mi pratimo košarku, volimo je, i gledamo je. Meni košarka nije počela sa EL, još manje sa Vujoševićem, a hvala Bogu, gledao sam na delu mnogo veće i trenere, i košarkaše (Kiću, Praju, Mirzu...) od ovih današnjih. Tako da su ti "dobronamerni" saveti od strane navijača Partizana, koji su na Vuki krenuli još prošle godine, šta treba Zvezda da radi u EL, meni smešni. Tada nisam bio aktivan, pa se tek sada osvrćem na tu pojavu. To što neko navija za tim koji je kontinuirano igrao u EL ne čini ga većim stručanjakom (a svi, ili većina na ovim temama, smo stručnjaci do moga), od nas koji smo to gledali bez "navijačke obojenosti" (ja lično sam navijao za Partizan u EL).

6. Dože, zar ti je toliko dosadno da se upuštaš u raspravu sa Janpijem? :-/

7. Stoji mi posao, čekam na kolege, pa ubijam vreme ;-)))))

8. :-) Bolje ubij Janpija ehehe

9. Слепи Ретард

:-) Bolje ubij Janpija ehehe

Pu,pu,pu...daleko bilo!
    Iskreno mene je pukla neka euforija zbog učešća u EL, i da sam mogao da biram da li EL u košarci ili kvalifikacije za LŠ (čuj LŠ, ne bismo videli ni Ligu Evrope) u fudbalu, ja bih odabrao učešće u EL.
    Baš juče sam pitao jednog drugara, koji da kažemo "ima dodira sa bezbednosnim strukturama" u Srbiji, u vezi sa stanjem u KK Crvena Zvezda, o strujama, da li postoje, i ko će da prevagne, ali ne dobih neki konkrentan odgovor, osim - Čović je gazda...mada ja mislim da će i on zaigrati kako odozgo zasviraju, ako ga pritegnu. Tako da sve je moguće. Možda nam Radonjin odlazak ili ostanak daju odgovor na neka od pitanja.

10. Kejner-Medli potpisao za Astanu lolo. Znači ništa od Savana, odlazi u Unikahu. :(

11. A ništa ni od Kenera-Medlija :-(

12. http://www.youtube.com/watch?v=OKyWm7rbNBo

Јесте снимак од пре пар месеци али је доказ да Даркан не 'лади мудо по цео дан. Још само кад би хтео да се игра кошарке, контам да би био најјачи у крају.

13. И кад би почео да ради баскеташки, а не фајтерски тренинг, лол

14. Ovo su pripreme za Janjski višeboj, jebemu sunce pa i Šalab je objasnio. A treba na klupu jedino da Simonoviću udara šamare, i kad se sledeći put pobijemo sa grobljem da usput ošine simonovića radenovića i radonju

15. A i za sudije ako opet onako sude ljolj

16. Sudije su pokazale hrabrost, i ništa im ne perdstavlja to što će im Darko jebati ćerke ako već nije

17. Čudo niko ne spominje Teodosića? Pržili ste se pred kraj Aba lige da će doći. Naravno pre F4 ste se pržili.

18. Зато што је прича ишла да долази ако освоји Евролигу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.