КК Црвена звезда

1. Svakako mi je draze da od onih smrdljivaca nebitna Cedevita bude u finalu i igra EL.. Opet kazem, ko god da je dosao, sve sem 3-0 je apsolutno iznenadjenje.

Prva tekma je u subotu u 21h, taman posle derbija samo da se produzi u Pionir.

Jel zna neko, hoce Milicic sad kad je popusio kudjo u kik boksu da se vrati da se lema malo po kosarkaskim terenima? :D

Recimo, Keselj bi bio fino pojacanje umesto Dangubica ili Jake, pre ovog drugog naravno, jerbo ne verujem da ce Dangubic da ode. MAda mi je on sad prvi pik za jebanje majke.

2. Pa nece otici ni jedan ni drugi

Od dange grobara se ocekuje da eksplodira sl sezone

3. Ja sam već pisao da od dangubića očekujem mnogo bolju sezonu, oslobodio se podosta u prethodna tri meseca, i (ok, dženkins se sad razgoropadio, i kalinić) najsigurniji je kad je sam na šutu za tri, cenim da ima najbolji procenat kad mu se ostavi čista pozicija među trojkama i četvorkama, sigurniji je od blažiča, lazića, mitrovića i tejića svakako. A i još je u fazi razrade ovog novog izbačaja pri šutu. Da se malo osmeli i za ulaz, uz njegov odraz biće zverka.

4. najbolji procenat kad mu se ostavi čista pozicija među trojkama i četvorkama, sigurniji je od blažiča, lazića, mitrovića i tejića svakako.

slazem se za sve osim za ovo, imas i na el i na aba sajtovima statistiku-najveci procenat ima brancilo

edit: da se ogradim nisam gledao jedno mesec dana tipa dva kola pred plej of

5. slazem se za sve osim za ovo, imas i na el i na aba sajtovima statistiku-najveci procenat ima brancilo

IGRAČINA, LJUDINA, KRALJ

6. slepi, vraćaj ga u duks
    nije još gotova sezona

7. lol, tako, sad se mirnije diše
    treba da mu napraviš ceo set: Obucite Brančila

8. Brancilo je tata i u ronilackom odelu

9. Lazić ima najbolje procente ali šutne 5 lopti po meču u najboljem slučaju. Tako je i Paunić bio najbolji trojkaš Endese. Mada mu i to nije smetalo da u prvoj utakmici protiv KKP ove sezone ima 100% iz igre i poene 10+.
    BTW
    https://www.youtube.com/watch?v=Y9pad_zA2uY

10. Nebitno, pricali smo o procentima.

al ako oces da komplikujes uzmi u obzir da je branko jedna od poslednjih opcija u napadu pa su njegovi sutevi retko otvoreni uvek je nesto iznudjeno iz neizgradjene pozicije ili kada istice napad

11. To sam hteo da naglasim, otvoreni šutevi su ono gde mi dangubić deluje jako siguran, sad jebiga, moguće da po procentima nije tako, ovo je samo ono što vidim na utakmici, ne vodim statistiku. Uglavnom više imam poverenja u njega kad je sam na trojci nego u sve ove ostale koje smo pobrojali.

E sad, kad se dečkonja osmeli i počne više da koristi ulaz, njemu sa njegovim odrazom i ne treba "fejdavej" šut, pa ili je lagano na polaganju ili će gađati dvojku sa poludistance iz nadskoka uz zadršku (skok šut klasičan) - za to ima i odraz, i brzinu i tehniku već sad, i sad ja već jedem govna i očekujem da dangubić bude đinobili jeste da.

12. Danga bi najvise trebalo da ide na kucanje sa tim monstruoznim(pseto komentator) odrazom pa ako ne moze da trazi polaganje ili eventualno faul. Skace brate ko izdopingovana crncuga. A vidi se da radi na sutu napredovao je dosta ove godine

I ja ocekujem dosta od njega sl sezone, videcemo

13. Što da ne bude Đinobili. Već je i trejd stigao u SA.

Pričam vam ja već godinu dana, polakooo, ima da šije. Još kad ga Radonja ne bi jebao, bilo bi ideaaalnooo.

14. ма већ га можда много кујемо у звезде, односно надамо се да ће да буде бум, бојим се да нам се не посере по носинама и оде да се јебе са калинићем :(

добро, предиспозиције су ту, за сад је приметно да ради на шуту, много је и другачије и боље него кад је стигао, још да поради мало више на том улазу уз константно поправљање шута - топ играчић.

и да, предуслов за све је да му радоњић да више минута и више лопти, а с обзиром да лазић иде ( :(((((((((((((( ), као и оно словеначко говно, биће ваљда.

15. Ljudi ima li neke nade da se Zvezda odmrzne pa da ponovo uzivamo u vecitom derbiju, smorio ovaj gradski?

16. Де бре иде Лазић, откуд ти то?

17. па неко овде рече ономад да нам бранчило иде 99% (можда баш псето, не знам), плакао сам као дете, кад ме мисли на њу сете, вино точим сваке ноћи црно као њене очииииииииииии

18. Ма какви брт, овде ће остати до краја каријере, пајштасамреко.

НИКО КАО http://i.imgur.com/NNhEzXl.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.