КК Црвена звезда

  1. Niko ne moze da zabrani Covicu da slavi titulu.

  2. Dal crnac jebeno zna šta znači vrati konju glavu Mačvane?

  3. Crnčuga je perviše vremena provela na poljima pamuka, pa mu je sunce udarilo u galvu i ne zna šta priča.

  4. Ali najbedniji potez večeri je bio kad konjoglavi nije dao medalju oko vrata da mu stave već je uzeo onako u ruku i nekome dao.
    Čak je i Dulo sa osmehom primio medalju i odgroktao nešto.

  5. Шта су Делије скандирале Вујошевићу док је примао медаљу?

  6. Али најјача сцена ми је била кад Данга Гробар на постољу пева: "Напред Звезда!"

    Još je jača scena kada se Danga penje na tribinu i kreće sa Kalinom i Mitrom da navija. I meni je bilo malo čudno pošto znam da je dečko Partizanovac.

    EDIT: Ovo sa Čovićem mi je onako malo transferično.

  7. Mlatoni oces kera da ti okacim?

  8. Шта су Делије скандирале Вујошевићу док је примао медаљу?

    prvo dok mu je zeravica prilazio bilo je ono oooooooooooo kao da izvodi slobodnjak a posle dule ostani

  9. Jeste nekako djelovalo kao da je njemu najteže pao poraz. Pogotovo kad je preuzimao titulu MVP-a plejofa, a ovi mu skandirali "vrati konju glavu Mačvane". Ko ga jebe, dosta se kurčio, nek bude malo i popišan. Al moram reći ovo: vrati konju glavu mi je preglupa fora. To kaže tinejdžerka svojoj drugarici kad se posvađaju pred odjeljenjem. Ili Stoja Karleuši. Takođe, bilo bi mi glupo da to sada skandiram a u septembru kad iskida neku tekmu na prvenstvu da se derem "to Mačvane u kurac te ljubim". Realno, u dobroj je formi i kontam da će ga Sale ostaviti na spisku sigurno.

  10. http://static.mozzartsport.com/img/news/b/e/b/14344047872329.jpg
    Samo zbog ovoga je zaslužio da ga onako popišamo. Jbg što ulaziš u frku kad si slabiji?

  11. Brt fora je toliko glupa da je obrnula krug i neobjasnjivo mi je smesna

  12. Slažem se da je potpuno glupa ta fora ''Vrati konju glavu'', naročito sinoć kada je meč bio završen i titula osvojena. Međutim, koliko se ja sećam tu istu foru za Mačvana su zapravo izmislili Grobari i skandirali mu još kada je igrao za Hemofarm, tako da ne znam što bi sad cigani nešto kao trebali da se stide toga.

  13. Kao sto rece jedan veliki gospodin...Svakom zlu dodje kraj.

    хахахаха плс стахп

  14. Sinoć je neka slupana glava zvao Tegeltiju i jedno šes puta pomeno to "svakom zlu dođe kraj", još govori par puta "kao što reče mag". Al iz konteksta priče nemoš provaliti za koga navija. I Tegi mu govori, "dobro,i?"imate još pola minuta..." a ovaj opet vrti to isto.

  15. Meni se čini da je Dulo to izjavio na konferenciji posle polufinala abe.

  16. Ma Macvan je uzasno antipatican decko, vidis da je govno lik. Milosav je recimo do jaja, nikad ne kenja, igra decko, cuti, i kad nabije 30 poena, isti je. Ovaj se sili, spusta rukama, pokazuje kurceve. Posle Pavlovica je svakako najveci smrad, iako bi trebalo njih dvojica da budu glavni sto se tice svega u tom jebenom Partizanu.

    Sta ste ocekivali, da se ne skandira nikome i da se ne pisa po grobarima? Pa ljudi cekaju titulu 17 godina, jedva docekali da kenjaju Dulou po kosulji.

  17. Vredjaju repstativca nase drzave :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.