КК Црвена звезда

  1. Dangubić je mnogo napredovao i garantujem da će za neku godinu da bude bomba igrač. Samo neka radi, neka menja izbačaj, da popravi oba ulaza... Pogledaj Luku koja razlika ove i prošle sezone. Očekujem to i od Dangubića.

  2. Ја сам најдуже можда бранио Блажича, али већи део ове сезоне је стварно очајан. Не заборављам му неке игре из Евролиге с почетка ове сезоне, а и прошле сезоне је у већини дербија био добар, труди се увек, то стоји, али џаба... Не чини ми се да ће ускоро да се састави са лоптом.

  3. Од Дангубића и ја очекујем да буде доста бољи у новој сезони.

  4. Nadam se da gresim kao u Djenkinom slucaju, ali mislim da sam ovog puta u pravu. Ne vidim neki njegov poseban kvalitet osim skoka i dobre odbrane usled atletskih sposobnosti. Previse je tvrd u napadu, nema neku tehniku, ne vidim ono sto sam video npr kod Mitrovica kad je debitovao. Limitiran mi je Danguba skroz, sve sto radi je nekako skolski, bez improvizacije i razumevanja igre i kretnji. Sto se ne moze reci za Mitra koji je veoma kosarkaski inteligentan.

  5. Очекујем много од Дангубе и Теје следеће сезоне.

    Koji kurac napredovao, dečko se unazadio totalno. On je dok je bio u Olimpiji imao utakmice sa po 30 poena u Evroligi, nemojte da se zajebavamo, svi smo se radovali kad smo čuli da će da dođe.

    Није се баш уназадио, слично је играо и у Олимпији. Имао је једном 30 п у ЕЛ, остало је пичио к'о и у Звезди, ниш' специјално.

  6. Limitiran mi je Danguba skroz

    Мени Дангос баш делује као играч који може да напредује у сваком сегменту. Али видећемо...

  7. Pazi 22 godine, nije to vise ni mlad igrac. Vrlo je tesko sada u ovom dobu izmeniti neke lose navike, a ima ih on poprilicno mnogo. Videcemo, ja sam iskreno od njega dosta vise ocekivao nego npr od Kaline, a ne mogu da se mere. Ne secam se kad sam (i da li sam uopste) video neki njegov dobar pas, potez gde se snasao u trenutku ili nesto slicno - sve mi je nekako isiljeno. Ponavljam, nadam se da gresim, al ja iskreno ne vidim neki veliki talenat u njemu.

  8. Danga je vec napredovao. Dosta je promenio izbacaj i digao procente suta a radio je i na kretnji.

    Ocekujem da sl sezone bude dosta bolji. Od tejica ocekujem isto veliki napredak, on je po meni najperspektivniji tu.

    A djenku jedva odbranih od vas ono oko nove godine lol

  9. Meni se cini da ce Danga eksplodirati sledece sezone. Popravio je i osbranu i sut. A skace ko kengur. Ako jos popravi sut, nema to ko da brani.

    Od Tejica najvise ocekujem. Veliki talenat. Ne znam koji mu je kurac sa sutem bio ove sezone, ali moguce da je nedostatak samopouzdanja i gruvanje mase.

    Kako sam pricao za Brancila, sad cu za Rebrona. Ne znam zasto mi je gotivna glavudza. Samo mu malo muda fali

  10. Da, Tejic je bas perspektivan, sa njim moze mnogo da se radi. Mekan sut, levoruk, visok, inteligentan, samo da ga napucaju malo da ne mora rukama da gura fizicki nadmocnije cetvorke i da ne sprca 3 faula za 2 minuta.
    Ja pljuvao Djenku najvise, jbg. Stvarno je tad ocajan bio, secam se sa ortakom sam ga svakog cetvrtka/petka hvatao minus, daju mu granicu 8.5,9.5 a on sut iz igre fazon 1/6 nije ni isao uopste na prodor. Poradise mu malo na psihi, i preporodi se covek. Da je igrao ovako u evroligi, druga bi prica bila, realno.

  11. I prošle sezone je bila slična priča za Đenku. Prvi deo tako tako. Da se dovede drugi, i tako to. I opet je proradio u drugom delu. Baš mi je žao što ide. Ali u svakom slučaju zanimljiv prelazni rok nas čeka.

    Što se tiče klinaca, čini mi se da će Gudura i možda Davidovac u prvi tim. Davidovac me je baš pozitivno iznenadio u FMPu

  12. Davidovac je bas interesantan igrac, odlicno je gradjen. Guduric mora u 12, on mi je favorit, cak mi je bolje resenje nego Zagorac iako je ovaj dosta napredovao.
    Sto se tice Rebrona, vise puta sam ovde napomenuo da je ubedljivo najdominantniji igrac bio u 95om godistu. Bas je mnogo odskakao, za klasu bolji od svih. Bojim se da ce i njega pojesti ovaj prelaz iz juniora u seniore.

  13. Ali ako si primetio, dosta je Rebron nabacio mase. Pogledaj sliku iz Fmpa i sad. A ima i meku ruku.

    Zagorac je meni baš interesantan. Ima dečko sve. Još kad ga Radonja pritegne u odbrani, biće odličan igrač. Davidovac je neki fazon Bjelice. Nadam se da može bar pola od njega da bude, bio bi nam vrh

  14. Jeste nabacio mase bas, ali nekako je u grcu non stop, podseca me na Cvela, preveliki je pritisak valjda sta li je.
    Zagorac je zver, nije sporno to, samo mislim da ce Misko traziti dobre pare za njega, a mi slicnog igraca imamo u filijali - Gudurica. Da se ja pitam, doveo bih ovog iz mege i obojicu bih gurnuo u 12 pa sta bude :)
    E to, odlicno poredjenje Davidovca i Bjelice, bas su slicni po konstituciji.

  15. Daj nemojte zajebavati, kakav Rebić. Nikad od njega neće biti odličan igrač bez obzira što je jebao mame u svojoj generaciji. Da on može da bude dobar, ne bi Zvezda dovodila Jovića da bude rezervni plej Vilijamsu.

  16. Rebic ce nadmasiti viljamsa, ja vam kazem.

  17. Ма какав бре Ребић, будите мало озбиљни. Ок, добар је дечко и то али неће никад бити кошаркаш.

  18. @Самхаин,koliko si siguran?

  19. samhaine, glup si. baš si glup. onako bestidno i upadljivo glup. dakle, glup.

  20. Voleo bih da malo puste rebrona da igra jos nesto osim garbidz tajma. Da se malo oslobodi. Pa da vidimo. Zao mi je sto stojanovic ide, al sta da mu radim. Bar bekova imamo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.