U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
prosle godine su bili sampioni pripremnog perioda.
Dok vi raspravljate o "vasem" kk, cisto podsecanje. 4 godine ste navijali za drugi klub, sto je nezabelezen slucaj u navijackoj istoriji. Jos uvek nema garancija da je Zvezda ponovo ziva, jer nije, ne bi mogla da se takmici automatski u najvisem rangu, ali ajde samo za ovu priliku da kazemo kako jeste.
Mogli ste traziti pocetak iz najnizeg ranga, gasenje, stecaj ili bilo koji legitiman nacin da ostanete uz svoj klub. Ili kao velika vecina grobara, da vas klub ne zanima dok je pod okupacijom, ali vi ste prekrsili svaki navijacki kodeks i birali da navijate za tudji klub samo zato sto je mogao da pobedi Partizan.
Prema tome diskvalifikovali ste sebe za sva vremena i to je vec poznato na svetskim navijackim forumima. Za vjek vjekov cete sluziti za sprdnju, prezir i primer svima u svetu kako se klub izdaje za saku dolara.
Gledamo vas sa visine, sa iskrenim gadjenjem i podsecamo vas na nezapamcenu izdaju dok se ne samoubijete kao klub.
Serem vam se usta.
OK
Cao vucicupederu za koga navijas
Kje si, Vučičupederu? Kaj se dela? Kakšno je vreme v deželi?
za koga navijas gde zivis kako si
za koga glasas na izborima
da li si bio za milanovica ili vucica?
Možda je rano za ocenu, ali čini da je ekipa slabija od prošlogodišnje, što je i logično jer je otišlo 5, a dovedeno je 4 igrača, plus Gudurić, koji je priključen iz B ekipe.
Pripremne utakmice nisu merilo u smislu rezultata, ali jesu u smislu pokazane želje. Dangubić mi ostaje najveće razočaranje...
Slažem se sa Psetom da će ovo biti dobro, tj. mnogo bolje, nego što je to delovalo na turniru u Zadru (gledao sam i turnir u Kraljevu, doduše protiv slabijih protivnika, i bez Mekela, i tamo smo izgledali možda i bolje). Kada smo kod Mekela, on me nije oduševio ni ono malo što sam ga gledao u Njižnjem, ništa specijalno na utakmici Italija-Izrael (mada je tu igrao još i najbolje), a pogotovo je bledo izgledao u Zadru, sa predvidivim kretnjama u napadu, i previše neuspešnih dodavanja. Ajde da mu damo šansu da se popravi, ali ako mogu da biram, radije bih ga gledao na dvojci, a Jovića i Rebića na kecu, a mislim da nam nije to bila ideja u prelaznom roku.
Tompson je odličan, pouzdaniji šuter od Đenke, a bolji na lopti od Kaline. Opet, on ne može biti zamena za obojicu. Nastić je odličan, o Sofou da ne pričam. Nedostajaće Bobinator, ali sada imamo tri centra, a prošle godine smo imali "samo" 2, i mislim da ćemo pod košem svakako biti bolji nego prošle godine, a ponoviću da će Sofo svakako imati povlašćeniji položaj kod sudija u EL, nego što je to bio slučaj sa Bobinatorom.
Jović je odličan u odbrani (što je uvek i bio), ali je vidno bolji u napadu, mada ove pripremne utakmice predstavljaju mali uzorak za objektivnu ocenu. On može da pokrije pozicije od 1 do 3. Rebron mi je možda i najprijatnije iznenađenje, jer se konačno oslobodio, ne izgleda stegnuto, i mislim da će imati svoje minute ove godine čak i u EL. O Brančilu da ne trošim reči hvale, uostalom Gusti i ja smo jedni od retkih koji smo uvek pričali da je njegova igra u napadu (prvenstveno šut), više nego potcenjena. Šta će nam nedostajati u odnosu na prošlu sezonu?
-Bobijevih garantovanih desetak skokova od čega par u napadu.
-Kalinina ludačka energija, pobednički mentalitet, skokovi (prvenstveno ofanzivni), i poeni iz tzv. otpadaka.
-Đenkina prodornost, i brzina kada treba povući kontru.
-Jakina ludačka energija i agresivnost u odbrani, i laki poeni iz kontre.
-Najviše će nam nedostajati Emvilova kreativnost, lucidna dodavanja, i serije poena kada je to ekipi najpotrebnije.
EDIT: Nedostaje nam najmanje jedno domaće pojačanje, ne Erceg, iako bi drastično pojačao ekipu, jer bio uzeo Tejićeve minute, nego igrač na poziciji 3 koji može da pokrije i 2, i to sa 20-k poena u rukama (iako je loš odbrambeni igrač, treba nam pre Kešelj nego Simon, mada sam maltene do juče mislio obrnuto). Poznajući Radonju ne bi me iznenadio Simonov povratak.
Čini mi se da je Čovke "prištedeo" veći deo novca dobijen od prodaje Kaline. Ovo što imamo trenutno, mislim da je dovoljno za domaćicu, i bar za finale ABA (što opet donosi učeše u EL), ali plašim se da s obzirom na jačinu grupe, nije dovoljno ni za TOP 16 EL, a kamoli za TOP 8 o kojem vidim (ne na Vukajliji) pojedinci maštaju.
хаха јел то оно кад трчи сам према кошу и промаши полагање?
мора још једна чамуга да дође, иначе кад испадну из ел отићи ће ови скупи играчи и онда ћемо се борити са партизаном који је већа курчина него икад
Ne, nego kada je sam u "ofsajdu", nije da i meni nije pokidao živce stotinu puta...
Do kurca, sada vidim da je Tejić povredio skočni protiv Fenera (tu nisam gledao celu), još sam se čudio što ne igra juče.
И ја сам пре за Кешеља јер је бољи шутер и нема осцилација на том пољу. Са Симоном никад ниси начисто јер он погађа кад не очекујеш, а маши отворене шутеве.
I ono što sam negde pročitao da su mu napisali: Tapni je slobodno majstore, nije bomba!
Svakako nam treba jedan dobar domaći spoljni, a da li će doći viĐećemo...
ti i gusti ti i gusti...ja bre ovde brančila voršipovao do krajnjih granica sad ga vi branili nevera
ako ćoki reši da dovede nekoga nek dovede crnca koji igra samo napad jbg pa da manjak kreativnosti koji imamo nadoknadimo prangijanjem sa svih pozicija lol.
dože, ako je suditi po onome što sam malo video o tompsonu ima energije i više nego kalina, sa šutom su u egalu...
i nemoj da opet moram da vam pominjem da ćete guduru sa njegovih 15+ppm ljubiti u dupe oko nove godine
molim da se navedu i pozitivne stvari koje smo dobili odlaskom jake i djenke
djenka je brat al opet i on i jaka su znali ko mutavci da se pogube ispadne im lopta u kontri sapletu se mase za 3 tipa 1 od 5 utakmica im ide OK
Tompson će nam biti najbolji igrač ove godine...bar kada je napad u pitanju, jer je Brančilo u odbrani nenadjebiv.
kapune, djenka je pobedio partizan. igrao je toplo-hladno(mada više hladno) a onda je popizdeo digao prosek na nekih 16ppm i pogotovo završnicu plejofova odigrao kao zverina i usrao se u partizan. meni dosta.
što se slovenca tiče pokidao mi je dve tone živaca i voleo bih da ga nikad više ne vidim. džaba mu energija i pogađanje trojki kad gubimo 12 razlike kad je mutavac koji ide glavom u ljude i ne ume da se spusti u kolenima nego trči pogrbljen. daleko mu lepa kuća.
Бранчила овде сви обожавају и глупо је сад да се мери кога више поштује. Бар за њега се овде увек говорило све најбоље. А он јесте класичан буразер, не можеш, а да не волиш таквог човека. После њега десетку не би требало и не би смело дати било коме.
Неки Адам Морисон, тај фазон.
gu du rić.