Tačno ovim Turcima treba srati usta u svakoj mogućoj prilici. Nastiću ne moš izvući papir ispod nogu kad skoči, kakve je on falične steroide jeo u Amerikama... Biće očajna odbrana pod košem, a i skok najverovatnije dok se ne brati Švabo. Kontam da ću se jako nervirati gledajući ovu ekipu.
Inače, odma posle prve sezone na SK, ABA se vraća na Arenu. I to baš kad je ZVEZDA PO PRVI PUT POSTALA ŠAMPION ABE, i šta slučajnost? Ne bih baš rekao. Zna se kome je u interesu da Zvezda ne bude šampion.
Zvezda i Cedevita su najviše krive što je Arena dobila prava a ne Sportklub.
Ја имам 3 Спорт клуба и само једну Арену, тако да ми је више одговарао СК, иако ми је било мало жао што не преноси Един Авдић. Негде сам прочитао, а сад не могу наћи где и не знам да ли је тачно уопште, али наводно ће овога пута Арена преносити мечеве наших клубова искључиво на "јединици", што би било кул.
Odbrana/skok sa pozicija 4 i 5 će nam biti jako loša izgleda. Šut isto varira, sve će zavisiti od forme Lazića i napretka Gudurića i Tejića. Njih trojica su otprilike najbolji šuteri ekipe, uz crnca kojeg nisam gledao doduše. Ako je suditi po pripremama Dangubić nije ništa napredovao u tome.
Ovaj tim je teška kurčina u odnosu na prošlogodišnji. Fener se sa dva-tri ozbiljna igrača sprda s njima. Plus sve neki bezlični igrači- Nastić, Tejić, Mekel, Rebić, Dangubić, Jović... Nijedna bre gotivna glava, nijedno mudo tipa Kalina... Ništa. Meni je Jaka oduzeo pet godina života, koliko sam ga samo psovao. Sad dajem pola ekipe za jednog Jaku. Da ne pominjem Vilija i Đenku, zbog takvih likova se voli košarka. Dajem Mekela i Jovića za jednu Vilijevu asistenciju. I Bobi...
Znam ja da ćemo verovatno da osvojimo jadransku, ovu našu sigurno, ali brt, nemoj da dovode više ovakve likove. Jedino Cirbes, Mitar i Sofo gotivci. Transfer rok na nivou Liverpula 2013/14
40% slabiji tim nego prošle sezone. Za razliku od prošlih godina i fizički inferioran, pa i kada se srede rotacije neće biti previše napretka u skoku i odbrani.
Slabo ovo deluje, sumnjam da prolazimo grupu u Evroligi
Nije igrao crnjo opet, nikako i njega da pogledam.
Nije problem forma jebeš ga, Sofo će uvek kasniti u rotacijama, Mitar će biti nekonstantan i igraće lošu odbranu, Tejić je i dalje neiskusan a Nastić neće moći da pipne mrežicu s onim jadnim odrazom. Reba će uvek biti prenizak, Mekel i Jović neće biti šuteri ni organizatori, Danga izgleda ostaje daunovac nažalost.
Sve najbolje otišlo, dovedeni igrači me ne oduševljavaju uopšte.
Haha, ma sprdam se za tempiranje forme. Videćemo neću da sudim, za Mekela sam rekao da je pička i da ne sme da šutne, i odma prva tekma na EP on nakanta 20-nešto, Jović je krenuo da sipa (na osnovu prošle), Mitar jeste u odbrani rupa, al jbg ume da oduševi. Svima je jasno da je slabiji tim nego prošle, pa i jeftiniji nego prošle sezone, al videćemo šta će biti.
Slažem se i s Benijem, aj što su lošiji, nego su bledi nekako, sve mutavci. Jedino je Sofo baš karakteristična glava koju možeš da zavoliš. I Cirbesa i Brančila da ne zaboravim.
ne seri da neće biti na sk jadranska lol ne
kako ružnu ekipu imamo, kukuj i lele
Još su ovo pripreme, ali vidi se da Mekel zna da ide na prodor lepo, Reba utripovao muda, ko će ga znati. I Nastasić izgleda da ima fin osećaj.
Ovaj ako ne postane igrač ove godine, nikad neće.
https://www.youtube.com/watch?v=Lyd4-MgSgLU
Tačno ovim Turcima treba srati usta u svakoj mogućoj prilici. Nastiću ne moš izvući papir ispod nogu kad skoči, kakve je on falične steroide jeo u Amerikama... Biće očajna odbrana pod košem, a i skok najverovatnije dok se ne brati Švabo. Kontam da ću se jako nervirati gledajući ovu ekipu.
Zvezda i Cedevita su najviše krive što je Arena dobila prava a ne Sportklub.
Ја имам 3 Спорт клуба и само једну Арену, тако да ми је више одговарао СК, иако ми је било мало жао што не преноси Един Авдић. Негде сам прочитао, а сад не могу наћи где и не знам да ли је тачно уопште, али наводно ће овога пута Арена преносити мечеве наших клубова искључиво на "јединици", што би било кул.
Bolje arena. I komentatori i strucne emisije. A imam i jedno i drugo hehe
Pa kažem ja da se zna kome je u interesu da Zvezda ne bude prva.
Stec, fudbal su rasporedili po svim, tipa Zvezdu na trojci, Paću na dvojci, i sl. Ne znam šta će i kako za košarku.
O tekmi neću ništa da pričam crnjo i Švabo nisu igrali.
Odbrana/skok sa pozicija 4 i 5 će nam biti jako loša izgleda. Šut isto varira, sve će zavisiti od forme Lazića i napretka Gudurića i Tejića. Njih trojica su otprilike najbolji šuteri ekipe, uz crnca kojeg nisam gledao doduše. Ako je suditi po pripremama Dangubić nije ništa napredovao u tome.
Ekipa koja Skorcijanidisa ne okruži šuterima treba da umre :/
Fali nam crnjo još jedan definitivno.
Ovaj tim je teška kurčina u odnosu na prošlogodišnji. Fener se sa dva-tri ozbiljna igrača sprda s njima. Plus sve neki bezlični igrači- Nastić, Tejić, Mekel, Rebić, Dangubić, Jović... Nijedna bre gotivna glava, nijedno mudo tipa Kalina... Ništa. Meni je Jaka oduzeo pet godina života, koliko sam ga samo psovao. Sad dajem pola ekipe za jednog Jaku. Da ne pominjem Vilija i Đenku, zbog takvih likova se voli košarka. Dajem Mekela i Jovića za jednu Vilijevu asistenciju. I Bobi...
Znam ja da ćemo verovatno da osvojimo jadransku, ovu našu sigurno, ali brt, nemoj da dovode više ovakve likove. Jedino Cirbes, Mitar i Sofo gotivci. Transfer rok na nivou Liverpula 2013/14
40% slabiji tim nego prošle sezone. Za razliku od prošlih godina i fizički inferioran, pa i kada se srede rotacije neće biti previše napretka u skoku i odbrani.
Slabo ovo deluje, sumnjam da prolazimo grupu u Evroligi
Bice ovo dobro
Unece crnjo muda u ekipu a vidim i reba pustio mudasca nevera
Slažem se i s Benijem, aj što su lošiji, nego su bledi nekako, sve mutavci. Jedino je Sofo baš karakteristična glava koju možeš da zavoliš. I Cirbesa i Brančila da ne zaboravim. Svi ostali robotizovani igrači bez mašte kakvih ima na hiljade. Ne kažem da nisu kvalitetni, ali nemaju taj vic u igri
http://www.blic.rs/data/images/2011-06-25/153153_vlada-djurovic-intervju-0001-foto-petar-markovic_orig.jpg?ver=1309032885
Polako, svi znamo da Radonja tempira formu za kraj prvenstva, njega pripremni per. ne interesuje.
Jel igrao crnjo? Cirbes znam da je povređen.
Nije igrao crnjo opet, nikako i njega da pogledam.
Nije problem forma jebeš ga, Sofo će uvek kasniti u rotacijama, Mitar će biti nekonstantan i igraće lošu odbranu, Tejić je i dalje neiskusan a Nastić neće moći da pipne mrežicu s onim jadnim odrazom. Reba će uvek biti prenizak, Mekel i Jović neće biti šuteri ni organizatori, Danga izgleda ostaje daunovac nažalost.
Sve najbolje otišlo, dovedeni igrači me ne oduševljavaju uopšte.
Haha, ma sprdam se za tempiranje forme. Videćemo neću da sudim, za Mekela sam rekao da je pička i da ne sme da šutne, i odma prva tekma na EP on nakanta 20-nešto, Jović je krenuo da sipa (na osnovu prošle), Mitar jeste u odbrani rupa, al jbg ume da oduševi. Svima je jasno da je slabiji tim nego prošle, pa i jeftiniji nego prošle sezone, al videćemo šta će biti.
Mitra ne zaboravljaj
Guduru cete ljubiti u dupe zapamtite ovaj post
Ovo je prvi put da nismo šampioni pripremnog perioda.
Колико се сећам, и прошле године је била доста лоша игра у овим припремним мечевима.