КК Црвена звезда

1. Самхаин
    Ево, ја 'оћу да се кладим :Д

Samo da ti kazem da kazes u sta hoces, unapred prihvatam, pa da citam dalje

2. Procitao sam i zajljucak je da nemate vi pojma. Top16 sto posto, top8 skoro da nema sanse ali boriticemo se

3. Tj oni ce se bore ja cu pijan da se derem jbg xd

4. Dolazi crnjo još jedan. Info iz prve ruke.

5. Nama je dosao Perovic.

6. Vidim opet se piše da razmišljamo o dovođenju Kešelja, Simona kapitena, ili stranca kao reakciju na povredu Tejića. OK ako je taj stranac četvorka, pa dovedemo i jednog od ove dvojice, mada Simon može da pokrije četvorku.
    Možda dođu obojica, treba nam ta mlados'.

7. Simon proradio od kako je otišo od Radonje.

8. Ako dovedu Simona ili Kešelja pa oni oduzmu minute Guduriću i kasnije Tejiću jebao sam im mater. Umesto Kaline da gledam kombo Simon/Kešelj? Šupičkumaterinu bre.

Nije mi problem s njima što su loši, nego što su bezmudaši ograničeni na igru uzmi loptu/šutni. Zajebi više dovođenje raznih Tadija i Samardžinskih koji ne donose ništa timu na duže staze, a jeftini su i donose "iskustvo". Radije ću počupati kosu gledajući Gudurića, on je bar mlad pa ima opravdanje.

9. ije mi problem s njima što su loši, nego što su bezmudaši ograničeni na igru uzmi loptu/šutni. Zajebi više dovođenje raznih Tadija i Samardžinskih koji ne donose ništa timu na duže staze, a jeftini su i donose "iskustvo". Radije ću počupati kosu gledajući Gudurića, on je bar mlad pa ima opravdanje.

+1

10. ako ne prekinete da omalovažavate guduru doću vam na gajbu u 2h i 13min noćas

11. Не омаловажавамо га, ја га чак имао у некој комбинацији да ми буде у тиму за фантази, али је у посљедњем тренутку изостао са списка.

12. Jakovljević (prvak sa kadetima) izneo je juče kod Anđusa info "iz izvora bliskih klubu" da do kraja nedelje dovodimo 2 ozbiljna pojačanja na pozicijama 3 i 4, sa kojima ćemo konkurisati za plasman u top16 EL...nije demantovao, ali ni potvrdio, da je jedan od ta dva igarča Erceg.

13. Ma moze erceg ali da taj drugi bude crnjo

14. Tejic je onda sebi povredom oduzeo minute ove godine

15. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=30&nav_id=1045608
    хахаха ево га озбиљно појачање

сва срећа па је партизан много лошији...

16. znaci u picku materinu

17. Skočio mi pritisak od ove vesti drastično.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.