КК Црвена звезда

1. Opusteno, samo do decembra, posle ce da se vrati Vuk Radivojevic kad mu istekne ugovor sa Fenerom..

2. JEDAN JE SIMON KAPITEN!

3. REKAO RADONJA DA SE ČEKAJU OTPADANJA OD NBA-A I DA SE GLEDA CRNJO NA POZICIJI 4/5.

Ako ne nađemo adekvatnog otkupićemo ugovor od Efesa za Derika Brauna, jer tako smo u mogućnosti.

4. Jbg, domaća trojka nam je svakako trebala, podozrevao sam da će to biti Simon, ali da vidimo sada tu četvorku koja treba da odmeni povređenog Tejića...plašim se da ne ostane na kombo_Simonu.
    Raspored je prilično zguZnut na početku...pet utakmica u 11 dana: Mega, Budućnost kod kuće pa Zadar u gostima, Tajfun kod kuće i opet gostovanje u Hrvatskoj - Cedeviti.
    Ima da operemo sve ozbiljne konkurente u prvih 5 utakmica.

Cirbes i Tejić su povređeni tako da je roster od raspoloživih

1 Mekel, Jović, Rebron
    2 Tompson,Lazić, Gudurić
    3 Dangubić, Simonović
    4 Luka
    5 Sofo, Nastić

To su jedanaestorica.
    Ako ne dovedemo Ercega, verovatno će Apić da krpi tu poziciju, mada poznajući Radonju kada Luka odmara igraćemo sa "nižom postavom" i Simonom na četvorci.

Kada smo kod Apića, moram priznati da mi se više sviđa Davidovac, ali jbg, on pokriva trojku. Opet nisam ih dovoljan broj puta gledao da steknem pravu sliku.
    Šta li znači kratkoročna saradnja sa Simonom? Videćemo.

5. Ma ne verujem da će dolaziti bilo ko, ionako mora jedan otpasti kad se vrate Tejić i Cirbes. Gudura verovatno.

http://www.sportklub.rs/radonjic-ocekujemo-veliko-pojacanje-iz-sad

Mada Radonja kaže da dolazi još jedan crnjo. Ne znam, nisam pametan.

6. Tek mi sada to nije jasno, Amer - trojka. Mada super, to znači da Simon stvarno ostaje kratkoročno, i što je možda još važnije da se ozbiljno računa na Tejića. Pride, valjda će taj Amer da bude "ubica", bar za evropske pojmove.

7. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=30&nav_id=1045692
    хахаха која јајара

иначе симон има краткорочни уговор, пао ми камен са срца

8. Mi ćemo pomoći Partizanu koliko god možemo. Moramo da normalizujemo odnose. Kad Partizan i Zvezda idu zajedno - nema regionalne lige bez Zvezde i Partizana. Pričam istinu. Mi i pet utakmica da izgubimo do kraja - nije me briga, nije se sezona završila. Nama nije cilj da ponižavamo protivnike, da imamo 26 pobeda u sezoni. Nije higijenski

Nije higijenski.

ahahahahaha

9. Ako dobiješ još jednu, znaš kome da se obratiš looool.

10. Kažem ja vama da će doći pojačanje iz NBA. I u decembru se vraća MWil, dodigra za neku siću do kraja sezone. Upamtite post, pičketine!

11. Treba nam jedno djubre bezobrazno koje ce sutirati u petoj sekundi napada preko ruke iz okreta

12. E, bravo! Ne smijemo rušiti tradiciju.

13. Pa da. Isto kao sto mora biti tu neko da nam kida zivce. Tadija, radenovic, simon, jaka...(ne secam se dalje od tadije jer pratim kosarku tek par godina)

14. Da l je stvarno rekao nije higijenski HAHAHAHAHA.

Materijala za kidanje živaca će biti itekako, Dangubić i Simon će predvoditi rekao bih. Mada skok u odbrani ako nekako ne poprave ima da mi nabija pritisak na 300 konstantno. Ali ako se dovede crnac zver jebaćemo jako, što da ne i top 16, posebno jer se igra u Pioniru.

Moram i ja probati ovaj Fantazi, jebo vas on.

15. ја сам имао постер николе јестратијевића

16. jel se sada 15og igra u pioniru ili areni?

17. Sve utakmice se igraju u Pioniru.

18. eto nisam pratio
    OK HVALA

19. Ako nekom magijom prođemo u TOP16 (ja se nadam da hoćemo, tj mislim da imamo šanse, ne prevelike, ali imamo), TOP16 valjda može u Areni da se igra. VALJDA, nisam siguran.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.