КК Црвена звезда

1. Ovaj tim je mnogo limitiran

2. Gudurića oće da šalju u MZT, psetu se ovo neće svideti

3. I ne svidja mi se

4. Ne bi me čudilo, i ne svidža mi se. Potpisali su višegodišnji s njim, al ne bih voleo nikako da ga šutnu u Skopje.

5. Razumem brate, ovo je direktno kenjanje u usta svima iz tih mlađih kategorija. Šta da očekuju drugi kad mvp-ja evropskog za mlade šalju na pozajmicu.

6. 3+1 ima

Seru jebem.ih u usta doci ce dobar crnac onda sigurno

7. Napiši definiciju kad budeš hteo.
    Pohlepa ne sujeta.
    Ja sam ostalo rešio

8. Sta si stavio na poster

9. Tekst koji mislim

10. 400 dinara karta, pa nema smisla više, svake godine sto kinti skuplje. Imaćete 1500 gledalaca prosečno pa se vi posle pitajte zašto.

Iskoristio bih ovu svečanu priliku da se najebem majke mile Simonu, moronu proćelavom. Vrati se u rupu iz koje si izmilio, dete ti jebem usrano maloumno. Pa koliko sam ga pljuvao, telefonom ga umalo nisam gađao koliko je retardiran.

Ješa isto glup ko kurac, jedino, ALI JEDINO što zna je desni ulaz. Ako su ga skauti provalili u prvoj utakmici i Jaramaz ga usro, najebali smo s njim. Osraće nam se po 30 razlike svi iz Evrolige ako ne legnu bar dva dobra pojačanja, i Ješi da se smanji minutaža a da uleti Jović. Pa i Rebić je bolji od njega sunce ti. Jebali vas skauti mrtvi vaši na čelu sa Lipovijem.

I Simonu Kosovaru uzeti državljanstvo i prognati ga iz zemlje u Siriju.

11. Ја гледао данас МЗТ. Ужасна екипа. Читава игра им је заснована на Дреновцу, гурању на центра и шутевима Симоновског. Можда би за Гудуру ваљало да оде доле због минутаже, али ми се чини да ће то бити утакмице без икакве жеље послије пар кола кад заврше на дну табеле. Реално сам очекивао да ће бити у саставу данас. Значило би да убаци коју тројку или да оде на улаз у оном празном ходу у 1/4. Поготово јер се данас играло са Мегом гдје је 90% тима генерација и млађи од Гудуре.

Што се утакмице тиче, 2 свијетле тачке.ћ, Лаза и Цирбес. Остало све разочарање. Нарочито звучна појачања Софо и Томпсон. Видјећемо како ће бити против Будућности, која је још раштиманија банда од нас.

12. Gde ćeš svetle tačke bez pominjanja Jovića. Bio je ubedljivo najbolji igrač na meču, nerealnu odbranu igra čovek. Ovde je on doneo preokret sa tri ukradene lopte u 2 minuta drugog poluvremena.

Meni je on uvek bio sjajan igrač, a sada kad je naučio i malo da razigrava (pokupio od Vilijamsa neke fore, vidi se) i šutira (na pripremama i ovoj utakmici deluje itekako bolje) biće jedan od najboljih igrača ekipe. Samo da ga malo zaobiđu povrede, ali to je uvek i bio njegov najveći problem. Duplo bolji igrač od Mekela ako je suditi po ovih nekoliko utakmica.

EDIT: Sofo i Tompson su van fizičke forme pre svega, ali mogu biti dobri ako se dovedu u red. Posebno Tompson, vidi se da zna da igra po kretnji, samo da ne bude bezmudaš. Pit Sampras isto imao solidnu rolu za onih par minuta.

13. I DA SE NAJEBEM MILE MAJKE JOŠ JEDNOM RADONJIĆU ŠTO JE PUSTIO KOSOVARA ĆELAVOG U IGRU A OSTAVIO VAN TIMA MVP-A EVROPSKOG PRVENSTVA. DA SE TERATE U KURAC SVI ZAJEDNO. OPET KREĆU KORACIMA ONE STARE ZVEZDE JEBO IM PAS MATER TE IM JEBO, NE MOGU DVE SEZONE BEZ NEPOTIZMA DA VEŽU.

POSTAĆU GAZIMUDO ZBOG NJIH SUNCE TI ŠTA MI RADITE.

14. Добро, руку на срце и Јовић није био лош. Настић добар до оног кретенског фаула.

15. leave kosovar alone
    ;_;

16. Ne da nije bio loš, nego dva koplja iznad svih ostalih. Uživo se najbolje primeti koliko dobru odbranu igra, nemoguće je organizovati napad od njega. Stigao je Brančila po odbrani, s tim što Jović bolje brani plejeve a Brančilo dvojke i trojke. Za odbranu plejeva, sigurno u top 10 u Evropi.

Mekela sam baš pomno pratio jer mi se nije svideo na pripremama, pa reko baš da vidim da li grešim, i mislim da smo prdnuli u čabar tu. Dva metra prostora su celu utakmicu ostavljali ulevo, ali čovek jednostavno ne zna da vodi loptu levom rukom. Nisam video da se toliko usmerava igrač još od kadeta. Šut svi znaju da nema, a i u odbrani nije sila. Sve nešto lažem sebe da je nemoguće da toliko ne zna da ide ulevo, ali mislim da je to ipak realnost. Bukvalno igrač na nivou KLS-a kad mu zatvoriš ulaz na desnu stranu. I dalje se nadam da grešim.

Simona gađati bacačem plamena, druge nema, čovek je bubašvaba. Došao da donese iskustvo?! pa maša 3 bacanja za redom i dve potpuno otvorene trojke. Ulaz komičan kao i uvek, nikad ne propusti priliku da zasmeje. Najgore od svega što je utripovao da je Džejms i u odbrani pa vara na svom igraču konstantno zbog čega 3 puta dozvoljavamo otvoren šut, jednom skok u napadu i jedno zakucavanje. A to koga je istisnuo iz postave ne smem ni da mislim, skočiće mi pritisak na 300 opet. Čovek će me naterati da prestanem da gledam Zvezdu zbog sopstvenog zdravlja, i postanem fan Lijetuvos Ritasa.

17. Ни мени се ништа ово не свиђа. Иначе, мислим да су око мене седели играчи оног кинеског тима за који је играо Ти Мек, они што су пре неки дан играли пријатељску с Мегом.

18. Stec, gdje da vidim indekse za fantazi, debitant sam jbg...

19. http://www.abaliga.com/

Имаш за сваки меч статистику, индекс ти је то што пише вал.

20. aj krerija za nekih 10mn

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.