КК Црвена звезда

1. Navijamo za one koji ispunjavaju "uslove": Mladići borovi, devojke jele, bore se pošteno za crveno-bele!

2. Dože jebo uslove, daj da mi dobro odigramo i ako možemo pobedimo sve do kraja zaključno sa F4, a onda nas zabole paja za propozicije jer smo sigurno obezbedili EL.

3. Колико има од Железника до аеродрома? :)

4. Да одеремо још ово што је остало, па да идемо лепо у Арену да играмо.

5. Da, Zvezda nema šta da traži u evro lige sa ovim timom.

6. Колико има од Железника до аеродрома? :)

Helikopterom ni pet minuta :)

7. Truće, video sam tamo da si rekao kako si odgledao samo poslednju akciju sa nedeljne utakmice...
    Odgledaj ceo snimak da vidiš 2 "evroligaške" ekipe na delu. Prvih 5 minuta 0:0, a odbrana nigde. U nastavku neznatno bolje.
    U poslednjoj četvrtini "veliki mag" košarke na izlazak oba njihova centra zbog 5 ličnih, "odgovara" vađenjem centra i igranjem sa 2 četvorke!
    Srećom, ovi imbecili prave najmanje dve vezane greške u napadu (faul Tomasa i Baždarićevo ispadanje lopte iz ruku na ulazu...) i uspevaju da izgube +7 u poslednjih minut i po.
    Za aerodrom ne beri brigu, pogledaj u svoje dvorište, mnogo je trulih jabuka...

Železnik je selo malo, za Zvezdu bi život dalo!

8. Odgledaj ceo snimak da vidiš 2 "evroligaške" ekipe na delu. Prvih 5 minuta 0:0, a odbrana nigde. U nastavku neznatno bolje.

Испратио сам са још једним постом. :) Није никаква тајна да смо целе сезоне лоши, али бар ваља видети и добру завршницу ове сезоне.

Што се тиче аеродрома, мислим да задовољава ово за километражу, али уме да се путује и по два сата до тамо. Мени је све то сумњиво око тог аеродрома. Као да хоће на мала врата да угурају "Кошаркашки клуб Металски завод Тито Аеродром АД Скопје". :)

9. Janeze zabole qrac, njima je dovoljan 1 aerodrom u državi da svi timovi ispune zahtev EL...
    EDIT: BTW, iskren i duhovit komentar si dao po pitanju tragičnih dešavanja na terenu (od strane igrača obe ekipe)...Najjači Aca-trica koji se buni (i dobija tehničku) za tobožnji aut, a i slepac bi video da je lopta bila u terenu.

10. Само нисам сигуран шта се дешава ако Игокеа буде прва, а Раднички освоји АБА лигу. Да ли онда ЕЛ може да прода место некој тамо Белгији или Енглеској или ће шансу добити вечити?

11. Може Игокеа да оде у Сарајево, а Раднички у Бг.

12. Може само ако им се исплати и, још важније, морају да добију одобрење од ЕЛ.

13. Može Igokea da ode iz Laktaša, al' ne mogu laktaši (namerno malo l) iz nje...

14. Ма Трућко, то је намерно тако направљено, неће хтети ни једни ни други то. Продаће своја места испод стола Звезди и Партизану и то је то. :)

15. Па јебига, то је и моје питање било. Ако "одустану" да ли ЕЛ одлучује ко заузима њихова места или ће оба да остану АБА лиги. Ако, пак, дође до тога, делимо братски. Вама нека продају Млађа и Верко, а нама Миле. :)

16. Чекај бре прво да видимо "да л'" ће уопште и да се пласирају. лоло

Биће иста шема као пре пар година у одбојци. Раднички је био јачи од Звезде на једну текму, ал су знали да тееешко могу да их бију за титулу у плеј офу на три добијене, а нису ни имали лову да играју ЛШ. Договоре се, ај ви из Звезде узмите лигу, ми ћемо куп, па сл. године да се мењамо. И тако и било.

17. Ako igokea bude prva, u Evroligu idu finalisti f4, dakle dovoljno je da prodjemo u finale f4.
    Ako mi budemo prvi idemo direktno u Evroligu i to je do jaja.

Jedino sto nas moze sjebati jeste da Igokea bude prva i da onda i mi i Igokea ispadnemo u polufinalu f4. Tako smo ga ispusili i nema nista od Evrolige.
    Ako Igokea i jos neko ode u finale f4, a mi izgubimo u polufinalu, onda idemo u kvalifikacije.

Suma sumarum, mislim da sam sve nabo.

18. Aca je panj što reče Džanki pokazao je to izjavama.

19. De mi ode komentar lol

Inace, ne kontam nista sta sad mute Lorbek i druzina. Jel idu 1. i pobednik u EL? Oce Igokea da se premesta ili?