КК Црвена звезда

1. Jeste, a ako izbori budu išli na ruku Raduloviću licencu će dobiti Beovuk.

2. Stec, ne možeš da uđeš sa sezonskom u Vršac, moraš da ideš na MALI KALEMEGDAN da poneseš sezonsku na uvid, i uzmeš kartu.

Tako sam čuo, nije me mnogo interesovalo, nijemam sezonsku.

3. Panteri, jedna ekskluziva... dobijate dvogodisnju licencu u maju ukoliko Vucic bude imao neogranicenu vlast posle izbora. Takav je dogovor. Objavice za javnost po zavrsetku ABA lige ukoliko vam rezultati izbora budu isli na ruku. Da, tako je, licenca zavisi od trenutne vlasti.
    Sad znate koga glasati.

и ја сам чуо нешто слично, али ће доста тога зависити и од избора у УСА.

4. Jeste, a ako izbori budu išli na ruku Raduloviću licencu će dobiti Beovuk.

Gresis. A zasto gresis, procitaj ispod, covek je to davno jos za vreme zutih objasnio.

Zasto Tadic ne voli Partizan kao jeremic zvezdu? Retkozubi puh je javno rekao da ce navijati za skendiju protiv Partizana i to dok je bio ministar inostranih poslova drzave Srbije.

Zasto Nikolic ne voli partizan kao vucic zvezdu? Jedan Grobar abolira ciganina lopova, a ovaj drugi oprasta svome kk 15 miliona, a svome fk 50 miliona evra.

Zasto jedni ne zele da podrze i pomognu nesto sto vole, nesto lepo, nesto sto je uspesno, nesto sto je najlepsa besplatna reklama za nasu zemlju, a ovi drugi su spremni da podrze lopovluk, da forsiraju nesposobne barabe, da oduzimaju uspesnima da bi udelili dripcima.

Izgleda da smo mi dva razlicita sveta. Nisam rasista, niti iskljuciv covek, ali zaista verujem da su gurbeti poseban mentalni sklop.

5. Retkozubi puh lolo

Različit mentalni sklop..ja navijam za Zvezdu jer mi ćale navija za Zvezdu, a moj ćale navija za Zvezdu jer je njegov otac, a moj deda, navijao za Zvezdu.

A zašto ti navijaš za Partizan? Čisto da vidim kako je to kod Vas, u porodici koja pripada intelektualnoj eliti već hiljadama godina..

6. Nisam rasista, niti iskljuciv covek, ali

после овога обично иде јака поента.

7. Mislim kako to ide, prvo čekate da vidite razvoj situacije, analizirate političku scenu unazad 20, 30 100 i unapred 15 do 25 godina pa na zboru donosite ukaz ili kako, baš me zanimalo kako se to radi na visokom nivou,ozb

8. YouCantHandleTheTruћ

Nisam rasista, niti iskljuciv covek, ali

после овога обично иде јака поента.

хахахах баш сам то хтео да цитирам

лолчина

9. e aj nemoj da upadate sa DOSkočicama čekam odgovor, sav treperim

10. Vlayco
    Banned

ID aktiviran: Jan 2010
    Poruka: 804
    Vlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumuVlayco je postao mali Bog na forumu
    Vlayco je offline

лел

11. Спенс је го курац од дворане. Никаква атмосфера не може ондје да се направи. Гледао сам рукомет 2010,био на тераси, у сали 7000 Мађара чују се ко дјечији хор колибри. Некако су пуно развучене трибине, са доњег дијела не видиш 3 метра терена сигурно, са терасе се тек ништа не види. Боље што је Вршац. Иначе, матер јебем вонаби Ђоковићима и битном мечу са Казахстаном.

12. Иначе, матер јебем вонаби Ђоковићима и битном мечу са Казахстаном.

Nemoj da se nerviraš, nisu Đokovići krivi. Raspored je pravljen još ranije, kao i za Arenu i to neko govno koje se održava u njoj.

13. A sto ne igrate u Zelezniku?

14. Маркo
    четврти по величини међународни аеродром у Србији
    чекај, који је трећи? ја сам знао досад за бг и ниш, за овај у вршцу сам мислио да је само за обуку пилота

Lađevci kod Kraljeva (ako naravno ne računamo Prištinu jbg)

Лукић
    Pančevo

LOL NOOB

15. Brt izgubio si osjećaj tamo u inostranstvu. Još sujetan da postaneš i pravi si. Opameti se da te Deny88 i ja ne silujemo kad dodješ ok?

16. Ovo je jedna lepo upakovana istina.

17. Mi smo do ovde dokle smo stigli ove sezone, stigli igrajući bez četvorke.
    Kvinsi, ne može da sačuva nijednu iole masivniju četvorku, nešto nadoknađuje dobrim odrazom i dugim rukama, pa zalepi solidan broj bandži, ali pre će Simon magija da odbrani neku "tešku" četvorku, tj. pravog krilnog centra, nego Kvinsi.
    Što bi se reklo na Vuki...ja zadovoljan. I jedva čekam da se Luka vrati na teren. Treba neke stvari da objasnimo Cedeviti i Budućnosti.
    Rezultat u EL je nestvarno dobar, usralo nas je sa ovom TOP16 grupom, ali je zato ona prva bila jezivo jaka (ladno može da se desi da u TOP8 uđu sva 4 tima iz te naše grupe).

18. Gde si Dože, mali Dože.

19. Ganjaću karte za Vršac, odo da jebem majku tursku ivkoviću

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.