КК Црвена звезда

1. Zaboravljate da smo u igri za još 3 trofeja, ona najvažnija!!!!

2. остаје жал за ватроспрем купом

3. џикић је за радоњу обрадовић, не држи увек пет истих играча на терену да добију срчани удар, зато ови његови играју пресинг 39 минута

BAČJE SKEČER STARI.

4. Nema neku draž da osvajamo svake godine. Nismo mi "neki", da se ložimo 88-a u nizu i te fore.

A paćo? Karamo ih za vikend, poyy.

5. Pa jebem ti, zamisli likuješ dok osvajaš titule u najvećem mraku društva. Nema dalje.

6. Vučič rasturi državu oni se raduju kupu pa jebem ti

7. Nema neku draž da osvajamo svake godine. Nismo mi "neki", da se ložimo 88-a u nizu i te fore.

како сваке године, кад је ово сад други клуб?

8. Pod takvim vođom i kup je uspjeh. Tišina!

9. Vučič rasturi državu oni se raduju kupu pa jebem ti

лол, истина, али бар вечерас славимо
    http://www.b92.net/news/pics/2015/04/06/28804993955228cc657a8e549387765_640.jpg

10. fuck gay star haha

11. како сваке године, кад је ово сад други клуб?

Mislio sam mi generalno, vatrospremci. Zajebi ti ovu Zvezdu, džabe mi što je odleđena, kad ne osvaja kup... :/

12. mi smo grobari najjači smo najjači

13. kolko smo više koševa ubacili od vas, pičke

14. Kakvi smo u odbojci ove godine, xexe?

15. istina je da smo izgubili na terenu ali smo dobili van terena, bila je velika tuča na trošarini Delije Niš izvele odličnu akciju rasterale niški kartel oduzeto 2 udara jedan bubanj i par šalova. Glodari kukaju kako je u grupi koja je napadnuta bilo više od pola simpatizera ali znamo mi da oni uvek to tako tvrde!

16. Realno kosarka zenski sport za muskarce je fudbal

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.