U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Saće Ćoki da rastera aktuelne strance, da dovede novu garnituru.
Ako moze neko ko poznaje kosarku da mi objasni (gledao sam drugo poluvreme, priznajem):
1. Zasto je svim sudijama bilo potrebno 2-3 godine da shvate kako Lazic nije kosarkas, vec obican medjed iz Ljubovije koji je naucio na skidanje drva sa Bobije i pravi faul u apsolutno svakoj odbrani?
2. Zasto te iste sudije jos nisu shvatile da Cirbes kampuje u reketu ukoliko je pravilo 3 sekunde jos uvek na snazi? U drugom poluvremenu sam nabrojao minimum 4 puta da je bio u reketu 4-6 sekundi. I to je generalno pravilo za njega.
3. Zasto Radonjic drzi Cirbesa u igri celo drugo poluvreme u realno manje bitnoj utakmici i rizikuje povredu, premor ili sta vec... i to protiv Koprivice jebenog.
Hvala panteri, zelim vam sve najgore.
Jedva čekam da se smejuljim na ove postove kad budemo ušli na F4
#PičkeCiganske
I kako ne kapirate da je Radonja imao direktivu od Vučića da izgubi utakmicu i makar malo pridobije grobarsko glasačko telo? Uključite mozak aman ljudi
Vidim Cirbes šutirao 200 slobodnjaka, znači opet samo na gurku ispod koša, ništa akcije. Daj bre pa Partizan sa ovim invalidima dva puta dobija Zvezdu, nema teorija zavere, zna se ko je nesposoban.
ovo i mene yanima brt
зато што је глуп ко курац
A možda je i Radonja rešio da tankuje Kup ko Vujošević pre dve tri sezone kada je izgubio u četvrtfinalu od FMP-a lololo
A sad ozbiljno, ako bi neko mogao ukratko da mi napiše šta se dešavalo pošto sam morao da idem kod tasta i tašte pa sam samo povremeno na B92 ispratio tekstualni prenos koji kurcu ne služi jebem ih u prkno. Kapiram da je Džile objasnio Radonji kako se vodi utakmica.
Nisam ni ja bio u mogućnosti da gledam. Marko reče da su ovi igrali presing ko ludi, a naši baš i nisu znali da odgovore. Džikić je izgleda pre svega iskoristio činjenicu da Partizan igra ove sezone jednu utakmicu nedeljno i da su njihovi igrači mnogo svežiji od naših. Vidim da je i Truć napisao da su pogađali neke iznuđene trojke kad god je trebalo očuvati razliku. Ne verujem da je Radonja tankovao, jer ne bi onda Cirbes igrao toliko. Nije ni čudo što je toliko promašivao slobodna, mnogo ga troši Radonjić, lipsaće čoek. Jesam se iznenadio dosta kad sam čuo, ali nije ovo u stvari mnogo čudno s obzirom da ni Jović nije igrao. Sad mi je drago što nisam mogao da gledam i što sam se poštedeo sekiracije. Hoće li Jović biti spreman za Efes?
Ma ja sam se zajebavao Steć, kakvo crno tankovanje. Zasrao je očigledno Radonja, napisa mi Bohor da mu je Džile izobjašnjavao, a i što ti kažeš sigurno je iskoristio činjenicu da su njegovi igrači svežiji. Što se tiče Jovića, nije siguran još uvek za Efes.
Gledam šta sam napisao i ispada kao da tražim opravdanja za meč koji nisam ni gledao (dobro, uvek ima i toga), ali bilo bi lepo da ovi što su gledali malo prokomentarišu, čisto da bih stekao pravu predstavu kako je otprilike bilo.
Ajme ti je nama ako budemo bez Jovića u Vršcu.
Početak utakmice: Oni opet skupljali u reketu i ostavljali nam šut, dangubić i kinzi to lepo kaznili po dva puta, odlepili smo se malo, 13:8. Cirbesa su bili, ali pošteno, suđeno mu je kad god je i bilo faulova, druga je stvar što je bacanja šutirao 2/8. Jbg, ne može se od centra ni očekivati da bude stoprocentan, iako je cirbes imao takve partije. Istina je da i umor tu učini svoje. I te faulove je dobijao svaki put kad je sam sebi izgradio poziciju protiv koprivice i vilijamsa, gotovo da nije bilo situacija da je imao faulove pri šutu, iz nekih pikenrol igara. Tu se baš videlo koliko je jović potreban za tu igru dva na dva. Micić je okej plej, ali kao rezerva, nema tu priče.
Miler opet pokazao da ne može da se nosi nikako sa krupnijim i jačim četvorkama, uneo ga u koš džouns par puta, natrpao ga faulovima, a miler k'o miler, kad loše otvori utakmicu promašajima za tri, a pod košem je nemoćan, pišaj ga.
Onda su oni presingom pravili dobar posao, naši bezidejni, nisu pogađali iznuđene šuteve, a ni ono malo izgrađenih, van ritma skroz, a i kad smo uspevali da odigramo odličnu odbranu, pravili su nam mnogo problema ofanzivnim skokom i ubadali svoje iznuđene šuteve. I tako nas nabili 20:0 serijom i tu je bio kraj, posle u par situacija i kad smo davali naznake života i potencijalno bili blizu vraćanju u utakmicu, mašili smo sve i opet loše gradili reket i jbg, drugačije nije ni moglo.
Do početka 4/4 su imali 20-ak ofanzivnih skokova naspram naših 15-ak defanzivnih.
Uz to, imali smo ukupno 4 igrača sa poenima, posle je miler ubo trojku i lazić jedno bacanje. I to je to.
Baš nam fali jović, moje mišljenje, i biće lepo kad se luka vrati, treba nam ta prava četvorka, i zbog snage pod košem i zbog skoka. Ili da dovedemo još jednog kinzija, odličan i u odbrani i u napadu. Čuva sve, od 1-3, bez problema.
Ali džikiću je sve to jasno i odlično je sve iskoristio, i odmornije igrače, i dominantniju četvorku, dosta rotirao ove petice tako da su nadomestili odsustvo đumića i jebi ga. Agresivniji su bili, "gladniji", i zasluženo nas dobili.
Kako je ovo lepo rečeno. Bravo.
https://media.giphy.com/media/trjpCfiHsiEzm/giphy.gif
Hvala Coa, iscrpna analiza. To me je zanimalo.
Potpisujem ovo sto je coa rekao.
I da dodam da je guduric usao tek pred kraj trece cetvrtine mada se i tada upuvao, nije uradio nista. Kinzi odigrao nestvarnu odbranu na svakome ko stane ispred njega, cistu bez ikakvog faula nisko nisam dugo video da neko moze tako da se krece u tom stavu objasnio je covek. I pritom bio prvi(skoro pa i jedini) strelac. Svaka mu cast vredi sva 3 miliona koja dobija za sezonu.
Micicu jebem sve krvavo ne mogu da ga gledam vise sama faca ona njegova teleca govori da nema pojma jebem ga u usta da ga jebem ne ume pas da da, osim sto ga nekad usere da cirbes napravi livadu pa da prodje lagano do kosa nista ne ume. Jebo ga kari u dupe da ga jebe koj kurac nam ga i slao.
I ovo je momenat kada i ja pocinjem da mislim da je radonja opasno limitiran trener, branio sam ga od pocetka "mandata" ali sinoc je pokazao svu nemoc da se prilagodi tokom utakmice. Dobro on to pripremi ali ako mu plan uspe-dobijamo a ako mu plan od pre pocetka ne uspe-gubimo. Jebes ti to. Jedina ali bas jedina pozitivna stvar sinoc: prvi put kinzi i guduric zajedno na parketu(uz rebica pickicu malu mada je i micic debilcina neopevana).
Ja se samo nadam da ce u plejofu moci po 30min da igraju jovic, kinzi, gudura na 1, 2 i 3. I da ce dangubic nastaviti da se dize poceo je da pokazuje znake zivota.
Samo da dodju luka i plej lolololo
Ljudi opušteno, Radnja je ispao telac što isto nije išao na više faulova (A šta drugo da rade Štimac, simanic, tejic,). Tako bi im poremetio i ofanzivni skok i gruvanje trojki sa pedeset metara.
Niko da spomene da su i Cirbes i Micić (za koga sam rekao da je majmun još kad je došao jel tako tako je) igrali po 37-38 minuta, da jebeni Vasa ciganin ne može da igra napad, al ne može ni odbranu, pa je Kinzi mučenik igrao straobalnu odbranu na kome god treba (Cvetković npr. nije mogao ni da podigne glavu da vidi kome da odigra, a ne da se razigrava pogađa trojke, baca no look pass jebenom Čedi Vitkovcu kao kad ga čuva VASA), i pritom u napadu davao mnogo više nego što je realno (22p).
EL igramo u petak, moći će Švabo da se odmori, i Jović će biti spreman, al mi nije jasno silovanje igrača, ako igra 37 min. ne mora još i svaki napad na njega u pičku materinu. I kad dobije 89 lopti i pod košem i na distanci, od toga šutne dva puta, sve ostalo faulovi, od Koprivice, nebitnog Vilijamsa, do Vanje Marinković svi su se ređali da ga fauliraju, normalno je da čovek treba odmora da ne može da diše jebeno. A ne da se čudimo kako nema skokova kako nema koševa, i sl. Al opet drago mi je da žvalu ne uvodi.
A Rebara je igrao 20 sekundi, kad je ušao, Kinzi je naravno bio plej, Rebiću je rečeno da stane na trojku i čeka, za tih 20 sek. nije dočekao da šutne, i jbg, ajmo mali klupa, mora Vasa da smara.
Dangubić otvori utakmicu sa dve trojke, igra prvih 7 minuta, posle toga izlazi, igrao je još možda 4 minuta, Brančilo legenda igra 25 minuta, bez koša. I kad imaš jedno ipo rešenje u napadu (Kinzija i Maika) štaš onda?
Kolko su oni igrali organizovanu igru, timsku, dovoljno govori da smo po indeksu bolji od njih.
A paći moram da čestitam, ove godine su bili hrabri, nisu hteli bežati u četvrtfinalu još, ko nekad.
Pa eto, toliko o rebicu. Decko je plej ali kad udje u igru dvojka nam igra pleja. Vasilije je imecil kao sto mu i ime govori. I faca. Bez Jovica smo kurac blajvaga nek ga blajva :seltik smajli:
blajvaga čekak kikseve jovatara da rekne esam reko