КК Црвена звезда

1. Umesto toga cu reci samo da tele ne zna sta ce sa loptom a o tome da mu je drugi prenose necu ni da pricam

2. Mogu da navedem mnogo njegovih losih karakteristika

Samo kad bih hteo

Počeo si kao Anđus, reći ćeš nam ako se budeš naljutio, a možda nećeš ni tada...
    Ako mu drugi prenose loptu onda on i nije plej...mada nisam primetio da njemu prenose loptu nego Rebiću, ali OK.
    Ako si ti u pravu onda se brinem za celokupnu srpsku košaku jer nam je to tele, kako ga ti karakterišeš, najperspektivniji plej.

3. Hahaha pa prvi deo je bio nameran skec brt nemoj da mora da ti se crta xd

Micicu loptu prenose kinzi i gudura u bar pola napada tokom kojih je na terenu. Brini se onda jbg.

4. Brinem se kao da sam Jul Briner...

5. Nego gde je lozenje?

6. JEBACEMO LJUTOG TURCINA

7. Naš najveći problem trenutno je Lukino odsustvo.
    S druge strane sreća u nesreći je da je usled njegove povrede došao Kvinsi što inače ne bi, a da se ne lažemo verovatno smo najviše zahvaljujući njemu uopšte i prošli u TOP16, i imamo šanse za mnogo više.
    Posebna priča je što Radonja ni ne pokušava da na bilo koji način iskoristi Tejića.

8. Ako bude igrao jovic he he

9. Micica su unistile povrede, treba istrpeti momka. Mislim da moze da pruzi dosta bolje od ovoga sto trenutno prikazuje.

10. Naš najveći problem trenutno je Lukino odsustvo.
    S druge strane sreća u nesreći je da je usled njegove povrede došao Kvinsi što inače ne bi, a da se ne lažemo verovatno smo najviše zahvaljujući njemu uopšte i prošli u TOP16, i imamo šanse za mnogo više.
    Posebna priča je što Radonja ni ne pokušava da na bilo koji način iskoristi Tejića.

E ovde se vec slazemo...osim u delu da je kvinsi najvise zasluzan. Kvinsi, jovic-cirbes i simon na ravne casti

11. I da a propo onog za crtanje, ni ja nisam mislio ozbiljno da si kao Anđus...
    Gde pomenu Jovića...pričao je o njemu Bvdlga kao ti o Vasi, dabogda se istorija ponovila!

12. Jovica sam "branio". I simona i stimaru i cirbesa prosle godine i guduru na pocetku kad ga nije islo(dobro njega sam vorsipovao bas lol) ali kod vasilija ne vidim ama bas nista pozitivno jbg. Neka bude, nek se ponovi ta spika sa bvdlgom i nek ja jedem govna, super, samo ne verujem da ce se to desiti i to je to. A bice fora ako.ode na kraju sezone hahaah ako bude istina da je dosao na pozajmicu samo xdd

13. Kada će potvrda Ugovora sa EL? Čoviću, to je saopštenje koje čekamo...
    Bljuc koji (ne) laže ljude je pisao da nam je prioritet EL i domaćica, znači li to da je ABA postala DŽABA? Fazon - HVALA TI NO1E !
    Da li su u pitanju 2 ili 3 godine?

14. Ne postoje vise a i b licence

15. Ja očekujem ugovor na 10 godina, taman onoliko koliko će pičkousti da jaše.

16. Tog saopstenja nece biti dok ne vidimo jesmo li osvojili aba. Ako ne osvojimo aba-potpisujemo ugovor i ostali duvaju. Ako osvojimo nema ugovora igramo regularno preko aba-e.

17. Ja očekujem ugovor na 10 godina, taman onoliko koliko će pičkousti da jaše.

Samo tako i možete hnjohnjohnjo

18. To bi bio najljepši scenario. A svrš scenario bi bio da izduvamo ABA i laganeze u EL. PUŠI GA SIROTINJO!

19. Cao dusane de vam saopstenje?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.