Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dušan vinska musica
Slučajno odgovorih na ovo u prethodnom postu, hnjohnjohnjohnjooo
A odgovarao sam psetu. :)
Ne zajebavaj Bohore, Dušan je pozitivna glava.
O tome i pricam. Ja glasam za vucica inace.
CENTRALO ZASLUZIJO SAM SENDVIC
Naš najveći problem trenutno je Lukino odsustvo.
S druge strane sreća u nesreći je da je usled njegove povrede došao Kvinsi što inače ne bi
био радоњић код едина и колета пре неких месец дана, тако нешто, и причао о клубу од почетка сезоне, и баш је рекао да су гледали милера и ступили у контакт с њим и пре него што се лука сјебао, није било планирано да милер ту упадне уместо луке, него овако, регуларно, након што је издувао за нба. а вероватно су га хтели на тројку тад. што ће рећи, кад се лука опорави, моћи ће њих двојица истовремено на терен, а онда састав јовић - кинзи - милер - лука - цирбес делује надреално јако што се офанзиве тиче.
Nisam rekao da je loš jbg
1001 vrlinu ima xd
E ovde se vec slazemo...osim u delu da je kvinsi najvise zasluzan. Kvinsi, jovic i cirbes na ravne casti
коначно си нешто паметно рек'о!
јебаћемо ефес седам разлике, немојте запамтити овај пост ако не буде играо јовић.
Kako to mislis Miler pre Simona ?
јбг шоми, не разумем се ја у кошарку баш, пратим је тек три године :/
мада не знам што радоња не игра више пикенпоп акција за штимца ових дана, тачно се види да нам фали та ширина, ено како нас је џоунс јебао, цирбес је реално прочитан и истрошен играч.
а штимац има тај шут са дистанце одличан, могло би то да буде изненађење довољно за пласман на ф4.
едит: како баратам овим акцијама сад после једва три године праћења.
Da o ovome sam pisao negde, očigledno ne na Vuki...jasno je da Miler nije četvorka, ni u napadu ni u odbrani, ma šta značilo ovo što sam napisao ;-))))))))
Ne može čovek da brani teške četvorke (prave krilne centre), nešto nadomešćuje dobrim odrazom i dugačkim rukama, ali u najvećem broju slučajeva ulazi u problem sa penalima.
U napadu, on je čak pre dvojka (u tome se slažem sa Grbom "legendom"), ladno čovek ne zna da doda loptu, ali bukvalno. Ne samo da je sebičan kao prava dvojka (što će reći-čist šuter), nego čak i kada odluči da doda NE ZNA, jednostavno nema iskustvo u dodavanju (nije navikao).
Ne opravdavam to, ali hoću da kažem ima takvih igrača tona, čak nekih mnogo boljih od Kvinsija.
EDIT: Htedoh ti reći i da gorenavedena petorka nije ništa manje dobra defanzivno, naprotiv.
Coa vrati mi simona u post xd
Kvinsi da nije sebicno djubre bio bi prava ona grmljavina trojka sto prangija preko ruku i zakucava preko cuvara a ovako je sebicna grmljavina trojka sto prangija preko ruku i zakucava preko cuvara lol
Fali luka sa svojih 10ppm i 6sk ali (bar meni deluje) da nam vise fali za ovih 6 skokova...ima utakmica kada katastrofalno kontrolisemo skok
Pa i za Cirbesa, što misliš da on nije u stanju da pogodi sa distance? Uostalom napredovao je u stvarima u kojima je već bio dobar, zašto ne bi popravio i šut sa poludistancе, u stvari, što ne bi dodao i taj element u svoju igru, pa i napadanje koša licem?
Iskreno meni nije bilo jasno što se nije igrao pikenpop za Bobija, eno kod Grega vidim da se igra, ali sigurno Radonja ZNA ŠTA RADI (kao i DulO što je znao lololololo)...
EDIT: U vezi sa Cirbesarom, ubeđen sam kada bi ponekad igrao licem prema košu, 90% evropskih centara ne bi moglo da mu brani ulaz.
хахах, а спрдао сам се за штимца и пикенпоп, штимцу не бих поверио ни да направи блок у битном нападу на крају утакмице :Д
али са цирбесом би то свакако било боље, имали би доста већу ширину у нападу, с тим што је сад касно да се с тим покушава (мислим да се он сад форсира да игра лицем ка кошу и да вежба шут са дистанце, али не сумњам да ће користити то у неком јачем клубу сутра), ионако нема бога да нам он остане за наредну сезону.
а за оно малопре, написао сам само за офанзивни потенцијал јер нисам хтео да неко дође и накачи се с причом како би ипак неко други боље одиграо одбрану на тројци од милера. али лепо делује онај састав, ваљда ће и лука ускоро на терен (они су га најављивали у марту, да л' ће бити шта од тога?), па да стварно гледамо милера на тројци, верујем да би био и бољи но што је сад. дефанзивно нарочито.
едит: да, сад гледам, тачно не знам да ли би та екипа била боља дефанзивно или офанзивно.
Ama igrao je Štimčuga pikenpop kod Karija, u Zvezdi, ili možda grešim?
Nije on imao loš šut sa poludistance, ne znam koj mu je qrac sa slobodnim bacanjima ove godine (doduše popravio se).
ај не паламудите више, проста једноставно упакована истина је да је звезда гола курчина и да неће освојити ништа
Mator sam čovek, šta si beše ono pričao prošle godine?
Keep up with a good work!
Ovo što kaže Marko jebo mu ja mater mislim da će se desiti.
прошле године сам причао како ћемо освојити аба и домаћу и погодио сам
ваљда
Ja ionako tada nisam bio aktivan na sajtu, a i loš sam prognozer, uvek prognoziram navijački... Ja sam prošle godine mislio da ćemo Paću dobiti 2x sa 3:0 i naravno, promaših.
Sada sam bio siguran da osvajamo kup i bez Jovića, pa prc...
"Poznajući" tebe teško mi je da poverujem da si prognozirao ABA i domaću čak i prošle god, al' ae nek ti bude.