КК Црвена звезда

1. E jbg vucicu, bio si zanimljiv, sad samo smaraš.
    Vrni se kad nadođe inspiracija.

2. Trenutno smo preokupirani ugovorom sa EL na 10 godina. Ko jebe grobarske smicalice.

3. Gazi solidno praćenje naše grupe :-D

4. LoL, pa na tekmi PAO - Fener vise grobarstine nego ciganluka u KKCZ. Cak ni kalinari nije uspeo da ponisti kosarkasku predstavu

5. Ne vadi se sada pls
    Znamo razlog praćenja

6. Da brt, nego jel pustio Zeljko sto voli PAO ili sto je Grobos?

7. Gazi, koliko godina imaš? Da sračunamo kakav ćeš biti za 10 godina.

Pogledaj me, skoro da sam sijedi starac

8. Химки Еврокуп екипа

9. Коле Дуле за сиротињу дели лекције по Европи

10. Biće tvrdo sutra!

11. Луваву смешан играч

12. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

13. земља кошарке

14. Dušane kakva si ti mala jajarica. Ko pička neka čekaš iz prikrajka da se kikoćeš a ceo život bez stava. Tako ono veče kad su otvarane spem teme na svakoj si bio mirodjija a ni jednu nisi otvorio. Ko neki smradić mali.
    Eto to sam morao da ti kažem

15. Ne znam na koje spemovanje tačno misliš ako misliš na ono kad je kosmo zaključavala nato temu onda nisi u pravu jbg
    http://vukajlija.com/forum/teme/69564-kapitulacija-i-nato-troika

16. Brt ostavljaš utisak najmanjeg daltona koji sutne čoveka u labinu dok leži prebijen na podu.
    Sad mi reci da jedem govna i idemo dalje jbg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.