КК Црвена звезда

1. Eh, da je Dušan jedini lako bi smo, meni se sve češće čini da ih je 1001...
    Koja sam naivčina, ja sam juče mislio da Fener igra da dobije.
    Nema veze večerašnja pobeda nas smešta u TOP8, a onda možemo da probamo da "dohvatimo" i Lokose, tj. prednost domaćeg terena.

Ako je verovati Blicu (koji oksimoron), ABA je ćao-zdravo
    http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/aba-liga-pred-gasenjem-sledece-godine-samo-nacionalna-prvenstva/9mnp57b

2. Simanić 34p 11s 3a za u18 tim lol. Ubacili preko 100 Budućnosti.

3. Pa da, sjebati ABA ligu da bi Partizan mogao konkurisati za plej of. Uz to će morati da ugase Metalac. I sad mi recite da Partizan radi za interese srpske košarke?! Ma daj više...

4. Jebacemo turcina veceras pozz

5. Nadam se, njima je veća frka.
    Vidim da je Duda izjavio da je na nama pritisak, a na Efesu nije, a ja baš mislim da je kontra.

6. Nemamo mi pritisak oni su efes a who the fuck are we? Xd

Da je pionir pa da se prica kao domaci teren efes slab bla bla ovako ako dobijemo top8 je tu a ako ne top8 je tamo. Dobro je sto smo tamo pukli jedan razlike(kurac je dobro trebali da dobijemo al ajd sad) pa nas pobeda od dva i vise razlike stavlja 99 posto ispred njih

7. Najbolje bi bilo da smo dobili obe u Istanbulu, jbg, sada nećemo imati prednost domaćeg terena u TOP8, ali ćemo sa treće pozicije na Kuču, a tu imamo prednost Radonje mađije.

8. Ako je verovati Blicu (koji oksimoron)

Hoćeš da kažeš da Blic laže ljude? #da_vidimo_koliko_nas_ima #delije_lajk #vođe_delija_komentar

9. Imaju jedinstevene informacije vrlo često...možda ne lažu, možda baš kontra - šire istinu, probijaju medijski mrak.

10. Pobeda od 2+ razlike nam praktično donosi 3 pobede više od njih (5-3 naspram 3-5 i bolji međusobni) na 6 kola do kraja, dakle morali bi baš sve da dobiju da bi (možda) bili ispred nas, a to je teško jbg, neće ni oni lako s pao-om i lokomotivom, čak i da turci međusobno odigraju kako se očekuje.
    Ako izgubimo, onda smo u kurcu velikom, al' opet ima nade.

11. sada nećemo imati prednost domaćeg terena u TOP8,

E?

12. Coa ja upravo to i rekoh

13. E pa svaka ti je na mestu onda! xD
    Znam, pročitao sam, samo sam hteo da i ja kažem nešto, nadam se da se ne ljutiš ;)))

Inače, veliki će minus da im bude izostanak grejndžera, samo još naloženu hrvatsku zečicu (heheheh kapirate, kao zbog zečje usne, hahahahh skeč) da zaustavimo i to je to ćaopoz. A garant će da nas namuči govnar.

14. Musa 48 indeks za cedevitine klince, prejebao i borišu, 37 poena postigao.

A ova naša đeca opet igraju večeras protiv bosanaca (sparsi su valjda izbosne, vidi se da su bosanci po imenu, hah).

15. Pusti Musu, Entoni Rendolf juče indeks 43 protiv Cedevite...

16. onaj džonatan givoni iz draftekspresa pisao o simaniću sad kad je bilo ovo košarka bez granica u torontu i kaže kako je talentovan, ali previše introvertan, ni sa kim nije pričao tamo, krije se na terenu. u suštini, pičkica. e al nije u tome fora, nego što su mu neki groboši tamo slali pitanja kako ceni glišića pošto je i ovaj igrao na tom turniru, al givoni ga nije pomenuo. kae on, pisao sam samo o klincima za koje smatram da mogu do NBA, a kod glišića nije video ništa (napisao sad tu neke mane, nebitno). i onda kreću komentari - glišić bolji od simanića aaaa on će u nba, simanić će u fmp aaaa pičko jedna aaaa

lol, kakvi paćenici

17. ovaj rebićev brat isti rebić, a bogami i ne zna ništa ko kurac

18. Hahah baš sam došao da napišem da rebić ima brata, da igra u zvezdi i da je još gori od starijeg burazera :)

19. a pazi tek ovog bosanca čamparu kako se već zove što je istripovao stefa karija pa šutira iz driblinga kako dođe do lopte

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.