КК Црвена звезда

1. Naravno, šta ti misliš, da Greg sve sam radi?

2. Greg pomenut vec pred efes, pogodi glavni skaut ko mu je

3. Pa Radonja, sto posto. Radonju je sam Bog poslao da stiče iskustvo. Ove godine Evroligu osvaja, a dogodine ga kloniraju i osvaja sve moguće titule u svim univerzumima. Inače, pored Simona, lik koji takodje odiše prepotentnošću je, verovali ili ne, Štimac.

4. Stimac ne skida potkosulju dok jebe

5. Inače, pored Simona, lik koji takodje odiše prepotentnošću je, verovali ili ne, Štimac.

Al' si lupio sad, svaka ti čast.

6. Takav sam utisak stekao sad tokom Kupa. Jbt, bilo mu je mrsko da se slika sa nekim klincima i da im podeli autograme. Bio je u fazonu "je l' baš mora?". Druga je stvar njegovo energično mlaćenje peškirima.

7. Ok ovo je tilmo

8. Druže radim kao novinar i obojica su više nego predusretljivi, nikad te ne odjebu za izjavu i krajnje su korektni, čak i kad ih smaraš telefonom. Ok, svakom dođe žuta minuta, pa je možda tako i njima kada su klinci na Kupu hteli da se slikaju, ali su svetlosnim godinama daleko od prepotentnih likova.

9. Nema razloga da ti ne verujem, samo stekao sam takav utisak. Mada nije ista komunikacija sa novinarima i sa drugim ljudima. Po mom mišljenju, obzirom da sam prošle godine, malo više bio u kontaktu sa njima Dangubić i Lazić su mi od naših bili skroz kul, ove sezone Micić i Gudurić.

10. Šta ili ko je Tilmo?

11. Šta ili ko je Tilmo?

Lik sa sajta koji je popio bananu.

12. Fejsklineru priznaj da si tilmo i necemo ti nista

13. I daj neku uporednu nas i fenera i spremaj nas i cedevite za vikend

14. Nisam, majke mi. Imati dupli je mnogo bezveze. Samu tru.

15. Imas li majku uopste avetinjo

16. Nije lepo što si tako sarkastičan prema nekome koje tek od pre par dana aktivan na forumu. Gde je to čuveno srpsko gostoprimstvo, pitam ja vas?

17. Ok, sad i ja sumnjma da je u pitanju nečiji dupli.

18. Face cleaner uprati me sa svih duplih da stignem Strajukg po tome pls

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.