КК Црвена звезда

1. Немамо ми довољно центара на располагању који би могли да распореде фино фаулове да зауставимо Веселог у Јудоа, као што је Паћо нас у купу зауставио. Покрити спољне играче колико је то могуће и покушати заградити скок колико толико, то нам је можда шанса, уколило нас у нападу страобално кења. Тако једино добијамо Фенер.

2. Zagradjivanje nam je ogroman problem već duže vreme. I prošle godine smo u nekim trenucima tu imali velike propuste, samo što su tad tu bili Bobi i Kalina, pa je to manje dolazilo do izražaja. Mene je lično, iznerviralo u Kupu što nam je anemični Milutinović skupio 3 skoka u napadu. Činjenica je da Miler ne može da zagradi četvorku, ali se nadam da bi sa povratkom Luke Mitrovića dobili na čvrstini u skoku.

3. Је л' зна неко због чега је Настић уклоњен из тима? Зашто је он још увек наш играч, ако не игра већ 4 месеца? Имамо мањак на високим позицијама, а Настић седи на трибинама.

4. Rekoše da je zbog promene menadžera, mada je koliko sam uspeo da čujem i saznam "projektovan za sledeću sezonu"... sledeća sezona... :)

5. sledeca sezona je uvek bolja sezona.

6. Vratite nam Raška Katića :)

7. Bolje zagradjivanje kad se vrati luka? Ma zajebavate sto posto...

Nastic je drvo i dosao je da radi godinu dana pa ako nesto nauci onda da igra a ako ne onda cao brate pozdravi ekipu u mzt-u.

8. Неће Лука допринијети заграђивању, али ће значити пар његових скокова и поени којих ће бити много бројнији него Тејићеви.

9. Zagradjivanje od ovog teško da može da bude gore. Naročito na poziciji 4.

10. Лол, гле овог. Лик игра изнад очекивања ову сезону, а у односу на твоја очекивања је стварно као Стеф Кари. И ти уместо да признаш да си појео говно, долазиш са неком "есам реко" спиком.

Pusi goMno Stecane, i da bude Jordan umesto Jordana za mene ce biti samo Ivana Jordan!

Da sam reko esam reko drugacije bi reko.

Fener ce da nam napuni analni otvor lagano, ko i svaki put, mada bih voleo da ovog puta pocne punjenje makar malo kasnije. Putanas ji Panatinaiki bice odlucujuca, i za to nam treba zdrav Vasa, poceo od tablu da sije sve u sesnes

11. Ako dobijemo 3 do kraja, a Efes pukne makar jednom, sigurno smo 4. Realnije je da to budu Unikaha, Cedevita i Darušafaka, od PAO. A Efes će makar jednom da ga ispuši, makar protiv Lokomotive.

12. Локомотива: Џенинг, Дрејпер, Дилејни, Рендолф, Беркоф и Синглтон. Страшна екипа, скоро па ко Цска. Мислим да могу појести Ефес за предјело.

13. Samo Dilejnija znam odavde

14. I za Rendolfa isto čuo sam

15. Vratite nam Raška Katića :)

Рашко и Симон Мађија - каква комбинација за крађу пехара! Лололо

Nastic je drvo i dosao je da radi godinu dana pa ako nesto nauci onda da igra a ako ne onda cao brate pozdravi ekipu u mzt-u.

Онда ће у МЗТ у пакету са Тејићем и Ребићем, а Бориша да се пошаље у неку печењару да мало набаци масу. Не бринем ја за следећу сезону јер Гудурић ће све дечје болести (изгубљене лопте, гомилање фаулова, испуцавање) да прележи ове сезоне и следеће ће тек да кида. Опет са Аранитовићем би требало радити исто као и са Гудурићем кад се врати са позајмице из Меге. Лука и Бориша, још један Квинси на позицији Родмана, да нађемо крштеног центра (пошто Цирбес одлази 200%) и плеја и то би било то. Не знам какве уговоре имају остали играчи, али некако мислим да што мање будемо морали да мењамо постојећи састав, то боље по нас.

ЕДИТ: (Следећа сезона - шта ти је навика, чак и кад си најјачи! Лололо)

16. Mada nije ni Efes bilo ko. :) Šta plej, dolazi Teodosić, na centru možemo da vratimo Bobija, Bjelica se vraća u Zvezdu, a ako prodamo Rašku možda i Karija dovedemo da bude izmena Guduri i to je to :)

17. Немој ми Стефа од Клеја одвајати! Лолололо
    Ако не може Клеј, ту је Серхио ЉУЉУЉУЉУЉ!

18. Nikako ciganin u Zvezdu! :) op, op :)

19. A Klej nam ne treba, imamo Marka Jedva pogadjam obruč protiv Cibone Simonovića, koji je nevidjeni prepotenko inače.

20. Vi se bas onako razumete u kosarku

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.