КК Црвена звезда

1. Nema, nije registrovan i to je to. Da ima pravo zamene, do sad bi bio ubačen.

2. Dobili Radnički, nije toliko loše bilo, opet jedu govna i rizikuju dobijenu utakmicu ali pobeda je pobeda. Čini mi se da će Kragujevčani teško u ABU sledeće sezone.
    I dupla kruna u vaterpolu, takođe nad njima, nema gde drugde da se postuje. JEBI RADNIČKI, NE VADI!

3. I dalje igramo loše.

4. Igramo loše još tamo negde od februara otprilike, jbg. Valjda će da dovedu neke dobre crnce i Miličića za sledeću sezonu (znam, optimistično).

5. Ojebasmo danas lepo Kragujevac :D Mora bolje u košarci, sreća Ćapin prodao meč, al' ne smeju onakve crne serije da se ponove, a seriju prekinuo onaj diskutabilan koš-faul Nelsona...

6. Da, to je najveći problem, bolje da igramo osrednje ceo meč nego da variramo između Klipersa i Konstantina. Ako budemo igrali Evroligu jedna takva serija protiv nekih Španaca, Rusa i ćao, plus 20.

7. Следећа сезона, следећа сезона, следећа сезона...

8. Следећа сезона, следећа сезона, следећа сезона...

Vazda bila ona ključna.

9. Što Mega ima ovako flafičaste dresove?

10. KOJI KURAC S DRESOIMAH DA=SJHIDJAS HAHAHAHHAH HHAHA HHA HAHAHAHHH VIDI DRESOVE AAAAAAAAAAAAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH samo sam čekao da neko otvori temu, mrzelo me da tražim HAHAHHAHAHAHAHA

11. Ja sam zadivljen. Nije moguće da su ozbiljni, neko se sprda...

12. I brat Deki s roze kravatom!

13. Kako volim ovu našu šugavu ligu, svi nam poklone priključak tj. pobedu svojim glupostima.

14. Flafičasti vas zamalo dobili :)
    Dobra je mega šteta što će i Bobi i Novica verovatno otići

15. Imaju oni sasvim pristojnu ekipu, ali će otići Novica 100% a i Bobi verovatno, tako da je pitanje kako će oni da igraju ABA ligu.
    A mi ćemo u Evroligu, ako ne bude nekih većih promena, samo turistički.

16. Мицић зајебао промашеним тројкама оно што је урадио погођеним тројкама. Мало и судије погурале и то је то. Ваљда ће у полуфиналним мечевима мало да исконтролишу скок, ово је ипак много, без обзира на то што јесмо сад танки на петици.

17. http://www.mozzartsport.com/vesti/kosarkasima-gori-pod-nogama-zvezda-ispada-u-b-ligu
    Ne znam na koju foru se kls kurči kad i oni vama duguju 400 i kusur iljada

18. Stevane, ''malo'' vas sudije pogurale? :)) Malo vise...jedno je sigurno, a to da su obe ekipe ocajno odigrale...ovi imali 15 izgubljenih lopti, ebesga...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.