Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovdje si trebao to turiti.
И Спанулис вам стиже.... А можда и Дијамантидис....
Dipere ja sam Partizanovac nego da podelim informaciju u tome je sreca...
A lebron njega ne vidim lolo
ДА ДОВЕДЕШ И ЛЕБРОНА БИЋЕШ КК СЛЕДЕЋА СЕЗОНА!!!
http://static.mozzartsport.com/img/news/4/f/7/13695675406942.jpg
ЧОВИЋУ РЕАГУЈ
Umlatili Megu solidno, dva sjajna zakucavanja, fino u svakom slučaju. Valjalo bi ova naša liga da se osvoji kad smo već pojeli vnogo u ABA.
Suđenje bilo baš "domaćinsko".
U petak tekma u Krusevcu..
JA NA MATURI!
JEBEM TI MATURU PO SRED PICKE!
:(
Kaci kuvar :(
курцу ово не ваља..
Не може се овако у финалу...
Појшћемо говно у финалу.
ЈЕБИ ФРИЗУРУУУУУУУУ
U finalu će Rakoč igrati, koliko god loše igrali, možemo pobijediti, jer loše igramo od finala kupa, pa ipak bilježimo pobjede.
Тога се плашим.
Dobro je hejterčino, dobro je, pretjeruješ.
у среду је најважнија утакмица, показаће се колике су шансе, како стојимо и ако ту неким сличајем извучемо победу титула је наша 99%..
Ja i dalje tvrdim da smo bolji barem 15-ak razlike, samo da to još igrači skontaju. Opalo im je samopouzdanje opasno.