КК Црвена звезда

1. Nakon prve utakmice mislio sam da će Partizan dobiti ovo sa 3 0 u seriji ali evo zajebo sam se..

Utakmicu su dobili Lazić i Subotić sa nekim svojim rolama i onaj nesretni berač pamuka Skot koji ne sme koš da pogleda ali je zato dva puta ukrao loptu..
    Katić je jedini igrač koji je konstantan evo već celu seriju i uopšte najbolji igrač sezone... Od one ekipe koja je igrala brzu košarku sa konstatnim ulazima Rakoča, Skot i Nelsona pa se rastrče po terenu i promešaju odbranu nije niko ostao. Rakoča jebe povreda, Nelson je takodje pao i upao u neki trip da se dobacuje ko u rukometu. Skota neću ni da komentarišem, čovek zicer ne zna da ubaci..
    Jednostavno igra se svodi na to da se dobacuje plej sa bekovima i onda bace Katiću da se gura sa njihovim centrom ili prodor Rakoča ili Nelsona i bacanje na Simonovića ili ko je već u ćošku da pogodi tricu...
    Jebe nas klupa i što nema zamene za Katića, ali i oni imaju svoje defekte (pre svega prenaloženost i neiskustvo), pa moooožda nas i usere da pobedimo ove dve zadnje

2. Размишљам да ли је могуће да се одједном врати онај наложени Скот из првих утакмица у Звезди. Можда и може тако нешто да се деси, ако се добро отвори утакмица, јер он најбоље игра кад добија јаку подршку с трибина за куцање или неки атрактивнији потез. Много би значило кад би поред стандардно доброг Катића, добро шутерско вече имали и Симоновић и Скот. Свиделе су ми се изјаве играча после друге утакмице, доказали су да су стварно веровали да није готово, а сад би било идеално да победе са неких 15-ак разлике, јер би стекли огромну психолошку предност за 5. утакмицу. Али вероватно ће једна лопта да одлучи победника сутра.

3. Korektno suđenje će biti dovoljno za pobjedu.
    Predviđam da će sutra Katića sudije ubaciti u problem s ličnim greškama.

4. Nema sta, zasluzeno smo pukli kao zvecke. I dalje verujem da su neke stvari tokom sezone odradjene na drugaciji nacin, da bismo uzeli tituli... Od smene Vukoicica, preko otpisivanja Brauna, itd, itd. Nema nazad. U ovom trenutku su bolji od nas, sto su i dokazali. Mi nemamo nijednog sutera u ekipi ocigledno, Rakocevic nije sto je nekad bio, ali kada bi imao nekog pored sebe, da moze da udje i odigra 15 minuta, to bi bilo lepo. Mislim da ce tako sledece sezone i da odrade, ako imaju bar gram mozga. Savovic i Simonovic.. Ne znam sta da kazem. O Lazicu i Suboticu necu reci da trosim. Nelson bez muda, svaku utakmicu ga uhvatim kako krene da sutne, pa se predomisli. Evo sad covek lagano sutnu, dade 2 trice. Skot takodje, totalno drugacija prica sa pocetka sezone. Katic jedini konstantan, svaka mu cast. Sto se tice utakmice same, 0/12 trojke prvo poluvreme, promaseno bar pola slobodnih bacanja, koliko hoces slobodnih suteva... Sta da ocekujes, da dobijes nekog? Pa ne bismo dobilli Konstantin... Ocekivao sam titulu ove sezone, ne mogu da kazem, ali s' obzirom na neke prethodne, ova je stvarno bila u neku ruku dobra. Ostaje samo da se nadamo da ce uprava da odradi dobar posao sto se tice dovodjenja igraca, da se ja pitam ostavio bih 2 klinca, Rakocevica, Savovica i Katica, i doveo 3 stranca i ostalo popunio ovih nasim dobrim igracima, poput Milicica, Keselja i drugih... Ce da vidimo. Do sledece sezone.. :)

5. Lepo sumirano... Jedna od najvećih grešaka je što je potpisan Samardžiski a ne Traore. Fali nam još jedan centar k'o leba. Plus smena Vukoičića... Jebiga, sledeća sezona it is.

6. Uvek originalni Skocimis.

7. Јебига опет ништа од титуле, треба честитати гробарима, ево овде ћу, видеће сигурно :). Ми смо ову серију изгубили у оном другом мечу, где смо имали много шанси за победу, али је Партизан искористио једину и победио. То је тај менталитет који они имају, тај победнички, а ми немамо, а то се једино може надокнадити квалитетом. Иако сам у почетку сезоне мислио да смо много квалитетнији од њих, неким потезима у вези играчког кадра, смена тренера (да се не лажемо и пред сам одлазак Вукоичића нам је игра била лоша, али није га требало мењати у том тренутку), повреде, као и уигравање њиховог младог тима довело је до тога да су они били фаворити у финалу и на крају су заслужено освојили. Шта да се ради. Што каже Бвдлга ова сезона је у неку руку добра. Освојен је тај један куп, али по мени већи плус ове сезоне је спајање екипе са навијачима. Леп призор ми је био што смо на крају меча певали са играчима, јер стварно они боље од овога нису могли, због свог квалитета. Нису се као у првом мечу предали, него су се борили до краја да бар смање ту разлику. Слажем се око играча који треба задржати само бих додао Нелсона, да бар буде у ротацији, јер је од свих странаца највише показао ове сезоне и био је веома битан играч. Нећу да се надам ко зна којим именима, али треба добро попунити позицију три, довести два играча, центарску, једног да дели минуте са Рашком и боље замене Савовићу и Ракочу на четворци и двојци. Буквално смо целу сезону изнели са 4 играча и због тога смо и изгубили две титуле. Партизан је имао 10 спремних играча у ротацији, где изостанак једног из прве петорке није био велики губитак.

8. Звезди треба ауторитет који ће Човића да отера у три лепе кад крене да прозива своје играче по новинама и да од њих тражи да погађају шутеве. Не води се клуб као да је фабрика да испрозиваш радника како не испуњава норму. Осим тога, доноси одлуке уместо тренера и подрива му ауторитет додатно. Упоредите финале прошлог плеј-офа. Звезда је била ближа титули него ове сезоне иако је Партизан прошле године имао много бољи тим од овог, а Звезда исто толико лошији него ове сезоне. Једини разлог је Пешић. У сваком случају, циљ сте испунили, пуно среће у ЕЛ.

9. http://sportal.rs/news.php?news=103120

Dobar je igrac, ali nema muda. Da se bar naprzi kao Skot, jebao bi mame.. Ok, nije losa opcija, ali ne moze da bude prvi plej u EL. Mada, videcemo ko mu bude saigrac, mozda ce vise realizovati njegove prodore i asistencije od Subotica, Lazica i ostalih, pa samim tim i Nelson bude bolji i vise da ekipi...

10. Шта зајебаваш? Нелсон вам је најбољи играч ове сезоне. Ако са њим не продужите уговор, са ким бисте другим? Чак је и са лошим шутем најбољи тројкаш у домаћој лиги. После Симоновића, додуше, али зашто не би могао да буде први плеј у ЕЛ? Кад може један Планинић и још гомила играча, може и Нелсон. Једино бисте могли да доведете јаког плеја да би Нелсон могао да узме више минута на двојци што му је до сад била и природнија позиција.

11. Sve to stoji, ali pogledaj njegov ucinak recimo u ovom finalu. Kad je trebao da preuzme odgovornost, nije. Slazem se da je uz Katica nas najbolji igrac ove sezone, ali je mnogo bolje igrao u "manjim" utakmicama... Videcemo, mislim ako dovedemo dobre igrace na drugim pozicijama, da ce i on eksplodirati. Ako ne dovedemo, odskakace u manjim utakmicama, a uklopiti se ili povremeno iskakati iz sivila u vecim...

12. Uz jednog dobrog centra, beka, pleja, krilo, i krilnog centra imamo dobre šanse.

13. То свакако. Није он тип који ће преузети одговорност, али да има још некога да истрчи контру са њим и његов учинак би био бољи. Уз то нема ниједог плеја ове сезоне ког није натерао на грешке, фаулове и сл. Просто је користан играч на обе стране терена и није ни чудо што су одмах пожурили да продуже уговор док неком богатијем клубу не зафали такав играч.

14. Бвдлга не слажем се са тобом што се тиче Нелсона. У безброј ситуација је доказао да има петљу, сети се трећег меча кад је на минут пре краја потрошио време и поентирао веома битан шут, кад смо отишли на +5. Није му природна позиција плеј, тако да се понекад мачује са лоптом, слаб је са техником. Интересује ме баш како би се снашао на двојци. Све у свему, квалитетан играч, драго ми је што је продужио уговор.

15. Nemam pojma, to je neko moje misljenje, nisam stvarno strucnjak za kosarku, tako da moguce da nisam u pravu, kazem ono sto vidim. :) Inace, kako sabijaju sa tekstovima, svaka im cast...
    http://www.njuz.net/covic-i-vujosevic-najostrije-osudili-pozdrav-skota-i-lucica-posle-utakmice/

http://www.njuz.net/vujosevic-i-covic-odlucili-da-sukob-rese-u-parkicu-iza-skole/

16. Нелсон вам је решио финале КРК.... Он вам је био најбитнији шраф код Вукоичића....

17. Izgleda da vam ide Rakočević.

18. Лепо је Гуровић некада давно рекао, док не гепекујемо судије, нема ништа од титуле.